Årets första 50 årsfest

Hej på er! Har ni en bra lördag? Själv går jag runt i pyjamas och pysslar lite här och var. Jag tog på den när jag kom hem vid 18 tiden. Jag åkte nämligen till Osby igår eftermiddag för att vara med och fira min vän Malin som fyller 50 idag. Vi var ett 25-tal som hade träffats för en överraskningsfest. Och överraskad blev hon då kompisar och släktingar har ljugit sig blå för att lura henne så hon inte skulle fatta något. Så det blev lyckat.

En väldigt överraskad huvudperson 🙂
Japp, nu börjar vi fylla 50. Vi som är födda 1972, ja jävlar alltså.
Det bjöds god mat och dryck. Hur gott är det inte med alla dessa frukter? Hade jag varit hemma hade jag inte kunnat sluta äta av just frukterna.
En duktig trubadur spelade och det dansades och sjöngs vill jag lova. Födelsedagsbarnet hade svårt att sitta still när hennes önskeartist Siw Malmkvists låtar spelades 😂
Jag kände väl ca 2/3 av gästerna.
Skål från denna här. Det blev svart sammetsklänning och strass för mig.
Födelsedagsbarnet fick en massa presenter, bland annat denna tjusiga utstyrsel.
I år har vi känt varann i 45 år. Jag minns fortfarande hur Malin kom på sin cykel när jag var ute i trädgården och frågade vad jag gjorde. Och så blev vi kompisar. Ett par år senare även klasskompisar. Vi kom ifrån varann ett tag där vid gymnasiet då hon pluggade i Hässleholm(Kristianstad? minns inte) och jag i Osby och så hade hade vi olika umgänge. Men x antal år senare hittade vi tillbaka till varann igen.
Tre generationer Gustafsson. Malin i ytterligare en vacker födelsedagspresent. Dock inte från mig. Hon fick en korg(en rosa i metall från Ikea som jag själv nog måste skaffa mig en) med pyssla-om-sig själv saker. Som ansiktsmasker, badbomber, badskum, fotkräm, bodylotion, doftljus, badlakan och en flaska bubbel.
Hemma hos mamma och pappa igen efter en trevlig kväll. Det blev några timmar i soffan innan det var dags att åka till Bunkeflo igen.

Det var min fredag det. Lördagen har gått åt till en sväng till Biltema, en runda till Möllan där Thomas gjorde ärenden och sen hem och hoppa i pyjamasen och så flöt kvällen iväg ganska snabbt. Imorgon är det söndag(tekniskt sett är det redan söndag nu men jag räknar det först när jag sovit) så då får jag se vad jag hittar på. Kram på er!

4 reaktioner på ”Årets första 50 årsfest”

  1. Åhh nu börjas det. Alltså kan inte förstå att vi blir FEMTIO!!!! Galet! Ser ut som en trevlig fest! Så himla skoj med vänner som man har känt så länge! Jag har också ett gäng av dem! Det är guld värt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *