God fortsättning underbara ni

God fortsättning på det nya året kära läsare. Och tack för era gulliga nyårshälsningar, jag har läst och blev jätteglad ska ni veta ❤️
Jag och Thomas åkte ju upp till mamma och pappa för att fira jul-nyår eftersom vi ju var sjuka under jul och inte clearade för att åka till New York över nyår. Så vi drog till Osby och det var jättemysigt. Vi skippade kramar och sådär för säkerhets skull, men jag hade ju Thomas att krama på så det gick bra ändå, haha.

Vi började med lite jullunch så att jag äntligen fick bland annat mammas köttbullar och sparrisomelett. Så jädra gott! Sen körde vi julklappsutdelning och på det kaffe och hembakta kakor.

På vägen upp satsade jag på samma look jag haft de senaste veckorna – dvs osminkad och myskläder. Jag har liksom kommit ifrån det där med smink när jag varit sjuk och sen har jag inte orkat. Men är det nyår så är det så jag såg till att sminka mig och fixa håret samt ta på mig både klänning, strumpbyxor och smycken. Är det galej så får en ju anstränga sig lite 😀

Jag har inte tagit en massa matbilder (jag var koncentrerad på att äta istället) men räksoppan fastnade i alla fall på bild. Det här var alltså förrätten på kvällen. Sen blev det en fläskfilérätt och som avslutning blev det toscapäron(jag tror aldrig att jag sett någon sluka en efterrätt med blixtens hastighet – men det kan pappa!)

Jag 18 år respektive 49 år. Det är inte utan att jag längtar tillbaka ibland. Kanske inte till 18, men till typ 30 kanske kunde vara kul att vara igen.

Ljuset här är riktigt hemskt så jag ser ut som en gammal häxa, men skit i det för det är klänningen jag ville ha med på bild. Den här klänningen funderade jag nämligen på att ha istället för den blå. En satinklänning som går nedanför knäna. Sen blir den ju några snäpp snyggare när man strukit den dessutom… Klänningen är på rea nu för 198 kr (ord 499 kr). Länk klänning.

Vid tolvslaget gick vi ut och skålade och kollade raketer.

Årets första, men inte sista, puss.

Jag hoppas att ni alla haft en bra start på året. Här är det fortfarande snorigt, slemmigt, rossligt och hostigt. Samt trött, tröttare, tröttast, men det ska väl snart släppa det också. Stor kram till er från mig! ❤️

8 reaktioner på ”God fortsättning underbara ni”

 1. Hehe, glad att få dig att skratta 😀 Fast jo..ganska häxlik. Men det får man väl vara ibland antar jag.
  Och god fortsättning till dig också vännen min. Jag hoppas likaså för dig, och en av mina är att vi måste ses i år! Kramar i massor! ❤️

 2. Tack detsamma Monika! Och ja, mamma är jätteduktig på att laga god mat. Och pappa är jätteduktig på att sluka efterrätter, haha.

 3. Tack snälla. Nja, jag ser rätt schleten ut i det ljuset fast å andra sidan var jag det också 😀 Och ja det var mysigt att få komma till dem och bli uppassade. Kram

 4. Tack! 🙂 Ja jag körde brun utan sol på både mig och Thomas (Ida Wargs spray) för vi var så himla blekfisiga efter sjukdom och skit. Han har ett sånt himla pigment så det blev minst sagt färg på honom 😀 Vad kul att du gillar klänningen, jag var i valet och kvalet om att behålla men glad att jag behöll. Kram

 5. Snyggingar! Kör Thomas Tan Revel? Blir ju riktigt avis på brännan i bleka december. Fast den isblå klänningen du bar var ändå finast av allt! Snyggt matchat!

 6. Mysigt att kunna komma hem till mamma o pappa. O mammas goda mat. Skönt du är bättre och snygg är du oavsett ljus.

 7. God fortsättning på 2022!
  Härligt ni ser ut att ha haft det. Din mamma lagar så god mat! Förstår din pappas slukande av efterrätten…toscapäron är så himla gott!

 8. Hahaha, höll på att garva ihjäl mig åt meningen ” Ljuset här är riktigt hemskt så jag ser ut som en gammal häxa, men skit i det…” osv. 😂 Du är för härlig! (och allt annat än häxlik)
  God fortsättning till dig, kära vän, och hoppas alla dina önskningar för 2022 faller in! 💫✨

  Stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *