Snö och filmkväll med kidsen

Hej vänner. Har ni det bra? Här i Bunkeflostrand har vi haft filmkväll med barnen. Det blev filmen ”En häxa i familjen” och godis, chips och dricka till det. Trots att det bara är onsdag. Men dels är de här så sällan och dels har de varit hemma från skolan pga sjukdom (Friska nu dock men det är 48h som gäller) så det blev lill-lördag.

Ett märkligt sammanträffande är att när filmen var slut så läste jag att Margreth Weivers som spelade ”Häxan” gick bort idag.

Annars då? Jo jag har varit och hämtat ut paket på Ica. Kläder och skor från Ellos som har rabatter både på outleten och övriga sortimentet. Det tänkte jag tipsa imorgon. Både rabatter, saker jag gillar och vad jag beställt.

Och just det ja- det har snöat här också idag! Hurra!! Jag är så grymt avundsjuk på vännerna i Stockholm som lägger upp bilder på en massa snö. Jag saknar det! Men idag kom det ett tunt vitt täcke här också❤️

Det ska vara vinter på vintern ❤️
Pumporna från Halloween är fortfarande fina så när julpyntet åkte bort fick de här pryda borde på verandan igen 😄
Snööö! Inte mycket, men ändå.

Kram på er!

1 reaktion på ”Snö och filmkväll med kidsen”

  1. Helena i Västerås

    Åh jag älskar den filmen. Köpte den på dvd när mina barn var små och vi kollade ofta på den. Lagom skrämmande och rolig för barn. Tråkigt att Margareth gick bort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *