20% på H&M Beauty idag

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Jag skrev ju häromdagen att det blir en del skönhet i bloggen nu i november. Så som tips på makeup, verktyg, hudvård och hårvård som jag gillar och använder. Det är ju flera shoppingjippon i november också, som black friday och singles day – dagar med en massa rabatter. Jag vet att en del blir irriterade över sånt och att influencers hetsar till att handla och så vidare. Det får var och en tycka vad de vill om

Men jag tänker att ni som läser min blogg är vuxna och har koll. Och eftersom jag själv ofta passar på att shoppa just när det är rabatter så varför inte tipsa då? Vill man väldigt gärna alltid handla till fullpris bara för att stå utanför black friday jippon så står det en fritt. Men det blir alltså en del shoppingtips (fler än vanligt) framöver här. Förhoppningsvis gillar ni det för vem kan inte behöva lite inspiration när det kommer till skönhet och även kläder(givetvis)? Jag behöver själv det 🙂

Och med det sagt så tänkte jag tipsa om att H&M har 20% på skönhet idag för medlemmar. Nu har de även fler skönhetsmärken på sin hemsida dessutom, tidigare hade de ju bara sina egna produkter där. Men inte längre. Jag länkar inte var och en av produkterna, men de är enkla att hitta. Dock kommer en länk till H&M Beauty här. Och länk till resten av H&M har ni här.

Bra borstar är viktigt när det kommer till makeup. Hårda kassa borstar går loss som en jordfräs i ögonskuggan och fångar inte upp pigmenten. Så satsa på bra, mjuka verktyg. Jag själv har ett gäng olika och inte just dessa från Real Techniques, men jag har hört mycket gott om detta märke.
Borstar och penslar behövs både för bas som foundation, puder, rouge, highlighter och såklart för ögonskugga. Att applicera och sudda.
Många älskar sina makeupsvampar och duttar på med foundation. Jag själv har varit jäkligt skeptiskt och inte gillat dem. Jag har föredragit penslar eller fingrar. Men inte nu längre…nu kör jag med svamp.
Eller beautyblender som de också heter. Jag har just den här sorten som är originalet, men det går säkert bra med de billigare också. Jag vet helt ärligt inte vad skillnaden är då jag inte testat runt. Den här ger i alla fall en fint och jämt resultat när jag lägger på concealer och foundation med den.
Nagellack. Jag älskar nagellack. Helst i rött, svart, lila, mörkrött, grönt, blått, grått och typ nästan genomskinligt rosa. Jag är inget fan alls av mönster och grejer på naglarna utan jag vill ha enfärgat. Bara så. Och den här färgen ”Bahama mama” från Essie har jag tänkt köpa. Den och nån mörkt mörkt röd är vad jag är sugen på just nu. Förutom rött och svart då.
När jag målar naglarna vill jag att det ska gå snabbt. Jag pallar inte sitta och vänta en evighet på att de ska torka för jag börjar ofta pilla med saker redan under torkningstiden. Thomas brukar sucka och säga åt mig att sluta, jag pajar ju bara det jag just gjort. Men det är då såna här överlack är grejen. Det här ger glans och gör att lacket torkar på en minut. Perfekt för mig! Så ett sånt här brukar jag alltid ha hemma.
Favoriten när det kommer till nagellacksremover. Det går snabbt och tar bort på ett kick.
Jag har tänkt visa mina hårborstar från Tangle Teezer nån dag, för jag tror att jag har 6 stycken minst. Jag älskar mina Tangle Teezers och speciellt de här Wet brushes som jag har i två modeller. En större och den här lite mindre. Den reder ut vått hår på ett skonsamt och icke ont sätt.

Bonusdottern har långt hår och hon gillar också mina borstar (hon har egna också, dock såna utan handtag). Även Thomas brukar snappa åt sig borstarna emellanåt. Givetvis kan man borsta torrt hår också med den här. Det gör jag. Dock ska man inte föna håret med den, det finns det andra för. Men jag kan rekommendera denna. Perfekt till en själv eller andra som behöver reda ut håret utan att slita sönder det.
Den här köpte jag nyligen. Jag ville ha en genomskinlig necessär så jag ser sminket.
En annan sak jag älskar är ögonskuggspaletter. Jag har en hel del men jag letar alltid efter den perfekta. Den med just de färgerna jag älskar. Blandning av matta och skimrande. Pigmenterade. Jag har inte hittat den ultimata än, men jag spanar vidare. Här är en från Nyx som ser fin ut. Dock har jag inte testat så jag kan inte uttala mig om pigment osv. Bara att jag skulle vilja testa.
En för den djärvare med fler färger och mer glitter.
Ett fodral till borstarna är ju inte fel. Så slipper de ligga och drälla bland övrigt smink och eventuellt få gammal ögonskugga på sig, en klick mascara eller annat som kan finnas i necessären. Plus att den tvärtom ju skyddar övriga sminket från puder och foundation från borstar och pendlar.
Många älskar märket The Ordinary, så passa på när det idag är 20% för medlemmar.

Det var några av mina tips. Länk till H&M Beauty igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *