Vi gjorde något totalförbjudet

Hej på er vänner. Ikväll blev det inlägg istället för det utlovade igår. Men faktum är att jag städade och höll på här inför barnens ankomst idag. Och så var vi iväg och handlade mat, något jag gärna gör på kvällarna när det är i stort sett tomt på Willys. Jag tror att vi var tre personer där då vid halv nio på kvällen – perfekt! Sen äta och sen var jag för trött för att tänka 😛
Idag har vi som sagt var hämtat barnen. Jag vet inte om jag skrivit att det är jag som kör och har kört de senaste två månaderna vart vi än ska då Thomas trampat lite för hårt på gasen och blev av med lappen.

Jag har haft körkort sen jag var 19 så det är snart 30 år, men trots det så har jag ändå inte kört så mycket. När jag bodde i Osby cyklade jag överallt förutom när jag var ihop med min första kille och då körde lite ibland med hans bil. Men sen jag var 26 har det varit cykel. Och sen när jag flyttade till Stockholm var det inte ens lönt med bil då jag bodde i city och hade nära till tunnelbanan. Så det jag har kört har varit typ små rundor i Osby när jag varit hos mamma och pappa.

Men nu! Då jäklar kör jag överallt eftersom jag varit tvungen. Fram och tillbaka med barnen till och från skolan blir 16 mil om dagen. Och nu i påskas körde jag upp till Osby. Och överallt vi varit är det jag. Det låter säkert fjuttigt för de flesta men för mig är det ganska stort då jag övervunnit något jag tyckt varit jobbigt. Att köra motorvägar, i stan, till tippen och greja – jag känner mig ganska säker nu. Så det kom något gott ur det hela.

Det jag däremot märkt är hur jäkla dåliga folk är på att köra bil. Jisses vad det vinglas och körs ojämnt. Vad är det med folk som saktar ner farten när vägbanan går över från två till ett fält? O nej, nu blir det smalare – hjääälp! Och så ställer de sig på bromsen och kör i 70 på 100-väg, för att sen gasa på lite när det blir bredare igen. Så jag svär. Jag är en sån som svär åt mottrafikanterna, haha. Jag kommenterar och har mig som värsta argkärringen.

Och i det här med att jag kör är jag lite spänd och därmed blir jag lätt lite pinknödig när jag kör längre sträckor. Som när vi körde till Osby i helgen. Båda två var nödiga så jag stannade på en vägkrog.

Det stod på skyltar att toan var för betalande gäster så jag tänkte att jag köper nåt när vi gjort vad vi skulle(jag kunde liksom inte vänta). Så vi gick in. Eftersom vi inte kunde bestämma vem som skulle vara först gick vi in båda två(det var dessutom ingen kö). Något jag inte tycker är så himla konstigt. Men det var det! För fy fan vilken surgubbe som skällde ut oss när vi kom ut från toan och jag ställde mig vid kassan för att handla.

Han sa att man går inte in två på toa! Vi bara RUSADE in (vi gick och rusade inte på nåt sätt), och så var vi TVÅ på den lilla toan! Det står ju skyltar sa han (ägaren tydligen).
-Ja skyltar om att man ska köpa något och det ska jag ju nu, det står inget om förbud om två på en toa.
– Man är inte två på toaletten. Vi har BARNFAMILJER här!!
– Eh, ja? Vad tror du att vi gjorde därinne egentligen? Att vi hade sex? Vi KISSADE! (och snabbt gick det)
– Jag tror inget (nä eller hur, det gjorde du visst ditt nöt) men man GÖR inte så.
Jag köpte ett Japp(jag tänkte att jag gör rätt för mig oavsett om ägaren är ett ass) och sen gick vi. Och fy fasen vad sur jag var. Jag blir upprörd bara jag tänker på det där jävla stället ”Custon vägkrog”. Det blir skogspinkande framöver hellre än att jag sätter min fot där igen.

I övrigt gick färden upp bra och vi hade hur trevligt som helst med släkten i påsk. Nu vill jag dessutom ha en egen bil. En bubbla tror jag bestämt 🙂

Det var det för idag, sov gott vänner ❤️


6 reaktioner på ”Vi gjorde något totalförbjudet”

  1. @Helle: Fast ibland har ju toan bade pissoar och toalett och da gar det ju snabbare att ga in tva.

  2. Haha, jag är inte så finkänslig av mig när det kommer till toa. Vet inte hur många gånger jag varit på toa med tjejkompisar. Romantiken finns kvar trots lite skval 😄

  3. Fast sen när är det rimligt med två på toaletten samtidigt? Om det inte är förälder och barn? 😂 hade gått lika länge att vänta en och en, dessutom besparat romantiken ett och annat… Älskar dig och din blogg Louise men jag håller ändå med om att det var skumt 😂❤️

  4. Haha, ja det finns en del igenkänning där! 😉 Går du i biltankar kan jag rekommendera Toyota Yaris som laddhybrid, både snällt för miljö och plånboken. Dessutom det bilmärke som får minst antal anmärkningar i besiktningen.

  5. Hej, jag känner så igen mig i det du skriver om medtrafikanter som saktar in för både det du nämner eller som när de ska köra in på en avfart så saktar de in innan de kommer in på avfarten. Likadant är det när de ska ut på huvudled från påfart då kan de inte gasa upp bilen till rådande hastighet på anslutande väg.
    För att inte tala om alla som inte haft råd med ”tillvalet blinkers”… Ja så säger jag, att de har råd med en stor fin & dyr bil men det räckte inte till att få blinkers. Det är så få som tydligen inte vet när den ska användas eller var den spaken sitter.
    En bubbla låter inte fel alls. Lycka till med ett ev inköp samt bilkörning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *