Man är ju bara så snygg på bild

Hej vänner. Jag tänkte egentligen ge ett toppentips med hårprodukter för alla blondies som läser, men oturligt nog så är det underhåll på länkgeneratorn så jag får ta det imorgon eller nåt. Visst är det typiskt när man planerat något och så ba…nope! Oh well 🙂

Jag tar och bjuder på en ovanligt lyckad provrunda för ett tag sedan. Nu var det i och för sig ingen provrunda utan vi var på Emporia för att fixa en sak som inte går att göra via nät eller telefon och då passade jag på att slinka inom Indiska för att testa några plagg. Självklart efter att ha kollat in i butiken om det fanns kunder. Det fanns det inte utan det var jag och säljaren på 100 kvadrat. Om nu någon oroade sig eller blev förargad 😛

Hur som helst så märks det att jag kommit av mig med selfies, hehe. Jag tar knappt aldrig några och om jag gör det blir de ofta som på bilderna här ovan. Mycket tjusigt 😉

Resten av bilderna blundade jag förvisso inte på men de blev lite…sådär i alla fall. Lovar dock att visa om ni vill se. För vissa av kläderna gillade jag 🙂

Okej, det blev lite svammel nu istället men sånt är livet ibland. Nu ska jag ta och gå en trappa upp och byta lakan, ta en snabbdusch och sen gosa ner mig i en renbäddad säng. Den känslan är ju bara så underbar.
Kram på er! ❤️❤️❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *