Vi blev utbjudna på lunch i solen

I lördags hämtade vi barnen hos mamman och snabbt hem hit för ombyte. För vid 12 var det dags att träffa Thomas föräldrar för lunch på Kajutan i Limhamn. En försenad födelsedagsmiddag för Thomas som fyllde år i mars. Den lille plutten är två år yngre än mig 😉 Eller ett och ett halvt om man räknar mer noga då jag är född i november och han mars. Men hela två skolår äldre, haha. Och ja, jag får höra det också 😛

Vi hade en himla tur som fick sol och faktiskt även lite värme efter en vår som varit kall som fan rent ut sagt. Den röda klänningen är ny och jag lovar att visa en bild på hela snart. En får ju ta alla tillfällen som ges att lufta klänningar nu när det mest handlat om myskläder i över ett år.

Thomas tyckte att solen var lite stark så han fick en hjälpande hand ;)(och min hud ser lite mer normal ut här jämfört med förra bilden…)

SSR

Riktigt mysigt ställe. Hit vill jag absolut gå igen. Sitter gärna i solstolarna där och tar en cava dessutom. Det får bli senare i sommar när man kan lita på värmen. Nån som hänger på? 🙂

Gänget samlat. Den mörka skuggan där är inte Spökplumpen (ni som vet ni vet), utan barnen och de kan jag inte ha med på bild. Men ville ändå visa hur vi hade det. Max 4 vid varje bord men det gick ju bra såhär också.

Det blev schnitzel med rödvinssås för mig. Gott kött och kryddsmör och pommesen till, men jag blev besviken på såsen. Jag älskar verkligen rödvinssås så mina förväntningar på sådan är höga och det är inte alltid den infrias. Här gjorde den inte det. Oscar tog fish and chips och han verkade vara nöjd med dem. Jag älskade tallrikarna ❤️

Thomas och hans föräldrar valde Wallenbergare och i efterhand hade jag nog också valt den. Jag testade Thomas mat så jag kan rekommendera den. Och så tallriken då. Maten ser extra god ut på fint porslin.

Fina svärisarna Majsan och Erik som bjöd oss på lunch.

Efter maten åkte vi hem till oss för kaffe och kaka i uterummet. En så härlig dag som nästan kändes som vanligt. Nästan. Kramarna väntar vi med ett tag till även om både svärföräldrarna och jag fått våra första vaccinsprutor.

2 reaktioner på ”Vi blev utbjudna på lunch i solen”

  1. Nämen- hurra! Har du blivit vaccinerad, så bra. 😃 Ser ut som ett jättemysigt ställe att äta på. Och roligt skrivet med Spökplumpen, skrattade högt.

  2. Härligt att kunna vara ute på lokal igen efter all denna isolering. Trevliga svärföräldrar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *