Smet ifrån familjen en stund

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska.

Eftersom vi har barnen här några dagar nu så är fokus mest på dem. Som när vi skulle till Emporia häromdagen. Det var för att köpa saker för att göra slime. Raklödder, linsvätska och lim skulle inhandlas. Sen blev det ett par brallor till Oscar också. Jag brukar tänka att äh, jag tar mitt sen i lugn och ro. Nu har jag förvisso inte varit ute mycket i butiker det senaste året utan har mest näthandlat, men det har hänt.


Men igår då tänkte jag att nej nu ska jag fasen ta liiite tid till mina ärenden också. Ett par skor från H&M som jag beställt och fått hem i lila (ska visa, har inte hunnit fota än) men som jag tror att jag kommer ha mer nytta av i svart, såna skulle jag kolla upp då de är slut online. Och så hade jag sett att Indiska hade fina klänningar. Så jag smet iväg en liten stund.

Bilderna blev kanske sådär, men med de andra tre väntandes när jag provade så blev det att gå in, slita på och av kläderna och bränna av ca 2 bilder per plagg. Så skit i mina miner och sånt, det är klänningarna som är viktigast 😉

För den

För den här är himla fin. En supersöt blommig sak i trikåtyg att ha på midsommar eller när som helst egentligen. Jag har xl på mig. Länk här

Färgerna i provhytten blev lite dämpade, men den är mer som produktbilden här.

Den här är också himla söt. En klänningsmodell som återkommer år efter år fast i olika mönster. Jag har minst en i den här modellen från tidigare år. Förmodligen fler. Årets mönster är bland annat det här so går i rött på vit botten. Länk klänning.

Det blev ett par andra också som jag drog på mig i all hast. Jag tror det tog 6 minuter att prova och fota 4 olika klänningar. Jag lägger upp de andra två imorgon. Nu är det sova för denna här. Kram på er!

5 reaktioner på ”Smet ifrån familjen en stund”

  1. Nej jag måste inventera bland de jag har först…plus att jag har tre andra nya jag inte visat än 😄 Men blev bra sugen på den med puffiga ärmar. ❤️

  2. Jättefina sommarklänningar, det behövs ju några av dem! Du klär så väldigt bra i omlottklänningar, det har jag verkligen noterat. Ser fram emot att höra från dig snart igen! PS. Det är mycket sympatiskt att du är med hans barn och gör saker med dem, toppen för en bra relation nu och i framtiden! Heja dig Louise!!

  3. Jättefina klänningar och jag beställde exakt de två i lördags ☺️ Det är så skön kvalitet på båda två, mjuka o härliga!
    Ska bli kul att se de andra klänningarna du provade.

  4. Snyggt, du passar väldigt bra i rött/rosa. Beställde klänning nr 2 fast i blått, tack för tipset!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *