Utvalda sommarklänningar från H&M

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Hej mina vänner. Just nu sitter jag i soffan i mysbrallor, linne och hoodie och jobbar. Men sen tänkte jag ta mig i kragen och duscha, sminka mig och till och med fixa håret för att sen be Thomas ta några bilder av mig i nya klänningar.

Men innan jag går loss med dagens ”att göra” (förutom sånt jag redan gjort – jag sover ju inte till lunch) så tänkte jag tipsa er om ett gäng klänningar från H&M. Detta för att de idag (12 maj alltså) har 20% på alla klänningar. Så passa på att köp avslutningsklänning till dottern, studentklänning, midsommarklänning, klänning till dop och bröllop (hur det nu blir med sånt, men jag tippar på att vi får göra mer sånt i sommar), vardagsklänning, jobbklänning…ja ni fattar.

Jag har valt ut såna jag själv vill ha men det finns såklart över tusen andra bara på damavdelningen, men jag tar ju sånt här som jag gillar och som finns i min storlek (såvida den inte tagit slut). Sen finns det ju superfina andra också som går upp till storlek L till exempel, men eftersom jag då inte kan ha den så tipsar jag inte heller. Det känns bara dumt att sitta och drömma om en för liten klänning. Och så tipsar jag om hur jag skulle styla klänningen 🙂

Dock verkar storlekarna vara ganska utplockade i en del fall, så en får skynda sig då det är rabatt just idag. Länk H&M.

Den här ljusbeige satinklänningen ser så fin ut. Satin kan vara knepigt då det kan slirka sig kring kroppen och dessutom lägga sig över magen och framhäva den. För egen del vill jag inte det, men om man älskar sin kropp och allt med den kanske man inte bryr sig. Hur som helst, jag tror att den här modellen är förlåtande och går dessutom upp till xxl. Beige är en svår färg för blondiner, men jag tänker att med färg på kroppen – solbränna eller brun-utan-sol så funkar den. Jag hade stylat den här med guldsmycken och guldsandaletter. Länk satinklänning.

Jag älskar inte mina tjocka armar, det gör jag verkligen inte. Men ibland skiter jag i det och kör på med linnen och ärmlöst. Men de dagarna då jag inte alls är så obrydd så gillar jag klänningar och toppar med fjärilsärm. Den är smickrande och skön. Och den här klänningen är dessutom omlott vilket passar fint på de flesta kroppar. Går från xs till xxl. 249 kr är ett bra pris dessutom (och minus 20% idag dessutom).
Länk klänning fjärilsärm.


Det här är sen sån klänning jag har på en dag då jag trivs med mig själv. Den är tajt och utan ärm. Jag sätter gärna ett par hålla-in trosor under och så är det en perfekt modell att ha under en snygg kavaj, kofta eller kimono. Så just en sån här kommer nog att klickas hem idag för jag vill testa den under just kavajer och koftor. Går att styla med typ Birkenstock. Eller ett par nättare snyggsandaler och en crossbodyväska för en shoppingtur. Med sneakers och en hoodie. Eller med höga klackar och massor av blingsmycken. En klänning som går att klä upp eller ner hur mycket som helst. Såna här ribbade finns i flera olika modeller och de flesta kostar typ 149 kr. Så idag typ 110 kr. Länk ribbad klänning.

Den här i ljusblå eller marinblå (finns även i svart samt gråbeige) är NOG den jag har i svart med vita prickar och som jag använt otroligt mycket. Dels för att modellen är fin och dels för att den inte behöver strykas så om jag behövt något snabbt från garderoben men inte haft tid eller ork att stryka, ja då har den varit min go to. Detta trots att den är ärmlös och allt. Men den har varit en favorit ändå. Jag kan inte svära på att det är samma material och struktur, men jag tycker oavsett att den här är snygg. Styla upp eller ner med sandaler eller sneakers. Eller höga klackar. Det behöver jag kanske inte skriva till alla bilder iofs 😉 Länk klänning.

Sen har vi det här med lila. Jag har varit motståndare länge men den här ljuslila nyansen som drar åt det varmare hållet är fin. Jag har ju beställt både kavaj, skor och väska id en här nyansen och älskar dem. Så den här…japp! Sen vet jag inte hur den skulle sitta över min mage dock. Går upp till stl 50. Jag hade stylat med mina flätade sandaletter. Länk sandalett. Länk lila satinklänning.

En marinblårandig klänning i trikå tillhör typ basgarderoben på sommaren. Så någon slags randig klänning att ha precis när som helst är en bra satsning. På med jeansjacka och sneakers. Eller kofta och sandaler. Om man nu behöver jacka alltså. Från xs till xxl. Länk randig tshirtklänning.

De

Den här är tyvärr slut just nu, men jag tipsar i alla fall OM det är så att den kommer in igen. För jag vill haaa den här här. Jag vill ha den över en vit enkel klänning som den ribbade här nedanför. Eller till shorts och linne kanske. Jag känner i alla fall att jag vill ha den så jag får kolla om det blir påfyllning. Länk strandkaftan.

Samma enkla ribbade som den svarta ett par snäpp uppåt. Går också att variera jättemycket.
Länk ribbad vit.

Klänningar med uddkant är så fint tycker jag. Jag hade en svart med just sån kant när mormor fyllde 100 och jag tycker fortfarande så mycket om den. Det här är i en annan modell, men med uddkant. En söt vit att ha till studenten till exempel. Finns i tre färger och det är just nu 49% rabatt på den vita. Upp till stl 50. Länk vit uddklänning.

Eftersom den är så fin så visar jag den i blått också. Finns även i ljusgrönt. Länk samma som den vita ovan.

En vanlig enkel tshirtklänning är ju skön att bara skrota runt i hemma. Eller dra över bikinin när man ska till stranden. Eller på stan för en shoppingrunda för den delen. Jag själv kommer nog att beställa någon slags tshirtklänning idag för jag vill göra en fransklänning av den. (Jag tror det blir en svart) Ni som är i min ålder minns kanske att man hade såna tshirts i typ 10 årsåldern? Antingen färdiga eller så gjorde man egen genom att klippa fransar på armarna och ev nedtill. Och så trädde man på så kallade ”indianpärlor” eller ”discokulor” som de också kallades. Pärlor i glas som var lite tillbplattade i ändarna. Funkar säkert med alla slags pärlor med tillräckliga hål, men jag kommer att leta efter just såna som fanns när man var liten. Nostalgi? Jodå! 😀 Länk tshirtklänning.

Jag har en liknande zebraklänning, fast svart och vit. Den är så himla fin även om jag inte haft tillfälle att använda den. Det kom liksom en pandemi ivägen för alla festliga tillfällen så det sket sig. Men eftersom en zebraklänning inte blir omodern så kommer det väl snart ett lämpligt tillfälle tänker jag. Länk zebraklänning.

Det kan hända att det blir den här svarta tshirtklänningen för mig då den är längre än den andra och därmed kan jag fransa till den nertill också om jag utgår från slitsen. Länk tshirtklänning.

Enligt Thomas så är gult fult. Enligt mig är gult fint. Och jag är ju den som ska gilla mina kläder (även om det är kul om andra också tycker att de är fina). Och den här är ju hur söt som helst och får gäääärna hitta hem till mig. Finns på plus så det är i stora storlekar den här finns. Upp till 4xl. Den här till ett par naturfärgade sandaler hade varit härligt känner jag. Länk gul klänning.

Och till slut en midsommardröm. En vit ganska enkel men supersöt klänning. Just den här är också från HM+ så den är för oss större. Finns även i cerise och svart. Länk klänning.

Det var dagens tips. Och även om det är just idag H&M har 20% på klänningar så är det bra pris på de flesta ändå.
Nu blir det att ut och hålla stege när Thomas ska upp och fixa något i skyn, och sen blir det dusch och fix.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *