Veckan som gick och planer för veckan som kommer

Inga grodor eller andra djur, utan bara en näckros från dammen 😉

Godkväll på er vänner

Har ni haft en bra helg? Min har varit helt okej tycker jag nog. Barnen är här så vi har varit och shoppat lite, jag har lagat mat, vi kollade en del tv och sådär. Inget speciellt men en småputtrig helg liksom.

Och så har jag packat bloppiskläder.
Att komma loss och packa dem har varit lite motigt den här gången eftersom mormor dog i den här vevan och jag sen var uppe igen för begravningen. Och för bara några dagar sen dog min faster. Det är lite mycket nu helt enkelt. Men som tur är har jag mamma och pappa, och Thomas förstås.

Imorgon (måndag alltså) är det läkarbesök så det är snart dags att sova så jag pallar att ge mig iväg med bussen imorgon. Att åka buss är inget jag alls uppskattar för folk är lite för nära tycker jag. Men what to do liksom?

När jag skriver åka hem så är det oftast till Thomas i Bunkeflostrand, men jag har kvar lägenheten än så det är där jag officiellt bor och där mina prylar är, förutom en del kläder och skor. Så det är därför jag inte visat bilder från hur det ser ut i huset utan bara i trädgården. För att jag inte flyttat in på riktigt än och satt min prägel på inredningen. Eller, det har jag väl delvis gjort då jag hängt upp nya gardiner, lite krukväxter och sådär. Men på det stora hela ser det ut som tidigare. Inget fel i det förvisso, men när man flyttar in någonstans vill de flesta av oss fixa och trixa så man känner att det här är hemma. Men när jag väl flyttat hit mina saker så lovar jag att ta lite fler bilder för er som är nyfikna.

En glimt från fönstret där Thomas har sina orchidéer. Den här har han en himla tur med för den blommar såhär fint flera gånger om året och blommorna håller både länge och väl. De är nog inne på månad två nu.

På tisdag är det by the way dags för mig att gå till frisören. Det blir till att kapa någon decimeter av mitt hö-hår som typ dog någon gång kring jul och därför ser ut som f-n rent ut sagt. Så på tisdag blir det att typ börja om med page. Lite uppljusning på det så blir det nog okej.
Nej, slutsvamlat nu och dags för sängen.
Kram på er och hoppas att måndagen blir bra. ❤️

4 reaktioner på ”Veckan som gick och planer för veckan som kommer”

  1. Hej Louise! Fint att du ´hänger med´ trots mycket sorger kring dig just nu med både kära mormor och även faster. Näckrosen är väldigt fin, likaså orkidén! Jag är själv en blomälskare så roligt att få se lite blomprakt. Ska också bli spännande att få se hela huset inuti sedan, när ni blir sambo på riktigt, nu är ni väl mera särbo. Det verkar vara ett stort och fint hus av det vi hittills sett! Ha en bra vecka när du nu ska bli hårfin igen. Kram på dig.

  2. Men hur dumt kan ett rättstavningsprogram bli!
    Lagens namn” ska vara ”kort page”. Ursäkta

  3. Så spännande det ska bli att se dig in din nya frisyr!
    Jag klippte också mitt ljusa hår i lagens namn i våras och är jättenöjd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *