Nu är mitt hår kortare och ljusare

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni har en fin onsdag. Här i Bunkeflostrand är det ömsom sol och ömsom ösregn. Och däremellan mörka moln som jag tror ligger till grund för mitt bultande huvud. Hoppas de försvinner snart och att vädret blir lika fint som igår. Då var jag dock inte ute så himla mycket och njöt av det eftersom jag hade frisörtid kl 14. För igår var det som sagt dags att kapa de där slitna testarna som jag varit ledsen över. Jag vet inte om det helt enkelt är så att håret bara gått av för det är tjockt upptill, men den sista decimetern har varit som gammalt hö.

Jag bokade tid på ett ställe vid Emporia där jag inte varit förut men jag hade sett några i en Malmögrupp på Facebook som hade skrivit om det så jag tänkte att jag chansar eftersom jag inte hittat något ställe jag fastnat rejält för här nere. De jag varit oftast hos (typ två ggr) har dessutom semester. Så det blev alltså vid Emporia i Hyllie.

Så här blev det. Här hade det iofs gått ett par timmar av strosande och sushiätning inne på Emporia också så frisyren hade väl kapsejsat lite pga varm som tusan. Men man ser ju ändå. Ljusare och kortare, plus utfönade lockar.
Om ni undrar över klänningen så finns den på H&M och jag kan säga att jag är väldigt förtjust i knallblått just nu. Jag provade den här och en annan modell, det blev dock inget köp men jag är i valet och kvalet över den andra. Visar den sen. Just den här modellen hittar jag inte på nätet.
Kortare men också fräschare hår. Jag har inte fixat till det än och det krävs nästan innan man känner sig hemma i sitt nyklippta hår. Undrar någon över priset så var klipp och sling här billigare än något annat ställe jag varit på de senaste 10 åren. Jag visste inte vad summan skulle bli så det var en glad överraskning när den var lägre än jag hade väntat mig.
Eftersom mitt hår är lockigt kryper det kanske upp lite till när jag inte fönar ut det eller plattar det. Just plattångar håret gör jag aldrig.
När jag kom hem kände jag mig så glad och nöjd med dagen att jag tog mig ett glas vin ute på terassen. Alldeles för mig själv eftersom Thomas var iväg och jobbade, men jag tyckte det var trevligt ändå 🙂
Lite choklad i mungiporna är ju aldrig fel 😛

Kram på er!

14 reaktioner på ”Nu är mitt hår kortare och ljusare”

 1. Hej Maria
  Tack så mycket 🙂
  Den jag har på bilden är också från Indiska och jag älskar den. Modellen är så himla bra och tyvärr har jag precis som du, inte heller lyckats hitta en likadan modell. Tror jag ska ta och höra av mig till Indiska och föreslå att de gör en sån till vårens kollektion 🙂
  Kram L

 2. Hej, vad fin frisyr du har.
  Var har du köpt den svarta blommiga klänningen? Jag har haft en liknande klänning från Indiska men jag har inte den kvar och det var en av mina favoriter. Svårt att hitta en likadan modell någonstans.
  Tack för din blogg, alltid bra tips!

 3. Jättefint! Och det är så kul att se hur bra livet blivit med tiden! Stort lycka till!

 4. Så fin du blev i håret! Klänningen var underbar och den blå färgen klädde dig verkligen! Den blå färgen är nog en av de allra vackraste färgerna överhuvudtaget.

 5. Så fin du blev i håret! Och klänningen, wow!!! Superfin på dig, köp! Kram Sara 🌸

 6. Det blev jättebra och min första kommentar men jag har ju tjuvläst dig ett par år.du äger ochela du är bra hoppas du fortsätter med bloggen /mimmi

 7. Du blev jättefin i håret. 🌺 Köp klänningen, underbar färg som är fin på dej. 🙌🏻 Många kramar!
  /Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *