Vårväder och bebisgos

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni har en härlig dag. Här i Malmö har det varit väldigt fint väder, men det börjar bli mer molnigt nu. Fast bara att se solen ett par timmar gör ju att man får så mycket mer energi och livsandarna vänder tillbaka. Nu ska vi strax iväg och fixa en del ärenden, så får vi se vad som händer ikväll.

Häromdagen var det också fint väder, men fy så blåsigt vid havet. Min vän Rebecca var här och hälsade på med sin bebis och vi gick ner till vattnet men det var verkligen iskallt där så vi åkte hem och fikade ganska omgående. Inte mig emot för nu fick både jag och Thomas mysa med en söt liten bebis. Och självklart var jag jätteglad över att ha Rebecca här <3

Min älskade vän och hennes fina flicka.
Lilla gullfisen låg nerbäddad i vagnen. Det är inte utan att man själv skulle vilja ligga sådär ibland.
Vi var glada, men det kändes lite som om öronen skulle ramla av och håret blåsa bort där nere vid havet…

Ja och så det där med att ta en selfie med en bebis i famnen. Det gick väl sådär får man ju säga …:P

Men den här däremot…Två underbaringar på samma bild ❤️

Det finns verkligen hur mycket vårtecken som helst nu redan i februari. Det är knoppar på buskarna i trädgården och snödropparna frodas nu när sportlovet närmar sig. Vad jag minns så var det 8 meter snö alla sportlov när jag var liten.

Ha en fin lördag vänner. Stor kram!

6 reaktioner på ”Vårväder och bebisgos”

  1. Tyckte jag kände igen din vän Rebecca på ngt sätt…? Och jo, artikel om henne o dottern i min lokala tidning på lördagen 🙂 Heja Rebecca, helt rätt beslut, modigt och klokt!

  2. Så roligt att få se såna här bilder från ditt ”privatliv”, och så mysigt med kompisbesök och bebisgos.
    Ha en fortsatt härlig helg nu. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *