Trender våren 2020

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Som jag skrivit tidigare så är det prickigt som gäller i vår. En av trenderna i alla fall. Andra är blommigt (stora blommor), färger a la 70-tal (brun, orange, gul), västen är tillbaka, liksom cityshortsen. Skinnkläder, puffärmar, guld, stora halsband, och stora armband. Däremot ska väskorna gärna vara väldigt små. Eller väldigt stora. Något annat som ska vara stort är solbrillorna. Där har ni några av trenderna 2020.

Jag har lyckats pricka in några av trenderna, som till exempel en skinnklänning (fejkskinn) som jag tänkte visa. Stora solbrillor och smycken har jag sedan tidigare säsonger så de är ju bara att fiska fram igen. Och så har vi det här med prickigt. Det har jag några plagg sedan tidigare, och för några veckor sen klickade jag hem en prickig trikåklänning.

Svart och vitt matchas gärna med röda läppar för mer effekt tycker jag.

Den här klänningen beställde jag. Den är i stretchig trikå och en söt vardagsklänning, men funkar ju fint till fest också om det inte ska vara så uppklätt utan mer casual.

Jag har fått frågan om man kan ha den här när man ammar. Dvs kunna flytta urringningen åt sidan. Mja..säger jag nog. Såvida man inte sprättar den lilla fastsydda sömmen för då blir den genast mer urringad. Så en liten hyska där och det funkar finfint. Sen tror jag ju att den funkar att ha utan hyska också utan att den far isär för mycket.

Jag tog storlek 48/50 vilket blev bra. Länk klänning.

Den finns även i rött för den som vill ha mer färg. Länk röd klänning.

Som vanligt med mode så handlar det om att plocka russinen ur kakan. Att ta till sig av det man själv tycker om och trivs i, sen är det bara att strunta i resten – det är det som ger en personlig stil. Att bara gå i fållan som en fårskock och klä sig likadant är så himla tråkigt och tillhör väl mer mellanstadiet där det var viktigt att vara en i gänget och inte sticka ut.

Så mitt bästa modetips är att gärna läsa och uppdatera sig, men att bara ta till sig det man gillar. Att klä sig så man framhäver det man gillar. Att man trivs i sina kläder, det syns så tydligt om man inte gör det. Och att ha kläder i rätt storlek. För stora eller för små plagg blir inte snyggt.
Kram till er!

1 reaktion på ”Trender våren 2020”

  1. Läckert med prickigt Bägge färgerna var lika häftiga. Något att tänka på. Prickigt? Ja varför inte.
    Du passade bra i den i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *