Vad ska jag ha på mig på galakvällen?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HM och Boohoo.

Hej på er vänner! Hoppas ni mår fint? Här är det full rulle just nu vill jag lova. Jag och Thomas förbereder inför resa till Stockholm imorgon förmiddag då det är dags för gala. Daisy beauty awards går av stapeln på Cirkus och det ska bli så skoj att mingla loss med alla sköna människor.
Men innan vi åker är det att städa huset så det är fint tills vi kommer hem igen vilket blir fredag kväll, och så hämtar Thomas barnen på lördag morgon. Därför är det skönt att ha det fixat här. Sen drar vi in till min lägenhet och åker därifrån imorgon bitti eftersom det är mycket närmare till stationen. Så kan man sova lite extra 😉

När det är gala vill man ju vara extra fin och faktum är att jag inte har bestämt mig än. Blir det en skinnklänning, en zebraklänning eller kanske en metallic jumpsuit? Jag har glömt ta bilder på alla tre annars hade ni fått hjälpa mig att bestämma mig. Just nu ser jag dock ut som en kvast i håret efter att ha varit ute i regn och blåst, en finne mitt på näsan värdig Pomperipossa, och så lite utsuddat smink. Så nej, jag tror inte att jag vill prova festkläder i detta skick 😉

Dock har jag ju provat kläderna tidigare, om än att man bara ser pyttelite av klänningen på första bilden…

Jag tänkte i så fall zebra och blinga till det med guldsmycken. Dock inte det på bilden, men andra. Och givetvis röda läppar 😉

Så här ser klänningen ut. Den är hellång på mig i stl 50 (är 166 cm hög). Länk klänning.

Jumpsuiten, liksom bilden, är från 2018 kanske. Nåt sånt. Dock inte invigd än. Men kanske nu.

Och här är då skinnklänningen. Kanske inte festlig nog när jag tänker efter. Såvida jag inte blingar rejält med smycken. Länk skinnklänning. Eller så kanske jag tar klänningen jag hade när mormor fyllde 100 år? Jag återkommer i frågan 😉

Nu måste jag fixa vidare här så vi hinner med sista bussen in till stan.
Kram på er!

8 reaktioner på ”Vad ska jag ha på mig på galakvällen?”

  1. Jumpsuiten tycker jag, även om Zebraklänningen också är snygg så är det silvriga mer åt galahållet.

  2. Zebra helt klart. Den sticker ut mer än silver och skinn vid detta tillfälle. Röda 💋läppar till det och ditt vackra hår. Håll dig nu frisk och ha så himla kuuul💃🏼

  3. Haha, ja den ÄR ju lite kaxigare. Får ta med båda upp och bestämma mig på hotellet imorgon 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *