Varm i knalligt blått

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej vänner. Hoppas ni haft en bra helg och att ni njutit av att (förhoppningsvis) fått en timme extra sömn. Just nu är det riktigt skitväder ute med regn mot rutorna men jag sitter ju inne med tända ljus och varm choklad. Under en filt. Så mig går det ingen nöd på, plus att jag älskar att höra ljudet av regn mot rutan när jag ska sova. Så det ska jag ta och göra så fort jag skrivit klart här.

Det blir lite jacktips här nu, hoppas ni gillar det för jag tänker att det är ju ett lite dyrare inköp och nu när Cellbes har 30% på en vara så är det ju läge att passa på. Eller kanske en fin klänning för kommande glöggmingel, julfester och annat som snart börjar dyka upp. Själv har jag en ny fin klänning som jag tror blir min julaftonsklänning i år. Ska visa den snart.
🌸 Använd kod 23F10 för 30% rabatt.

Här i Malmö är det fortfarande lite för varmt för riktiga vinterjackor tycker jag. Men folk har iofs haft tjocka jackor sen september typ. Står det höst i kalendern så ska man ha varma kläder..även om det är varmt ute. Nåväl, jag vet ju att det är kallare längre norrut i Sverige, plus att det blir råare här också. Så snart nog är det dags att ha tjockjacka här. Som den här blå jackan.
Länk täckjacka

Tyvärr är det lite suddiga bilder igen för selfiekameran på min iPhone är inte sådär vass när det börjar skymma tyvärr. Men jag tänker att ni ser ganska bra hur jackan ser ut ändå. Sen kommer den säkert på fler bilder men med tanke på att det regnat flera dagar så vete fasen när…

Som ni ser är det dragsko i midjan så om man vill kan man dra in den där för att få lite mer midja mitt i all puffighet. En annan fiffighet är dragkedjan som jag skrev om även i inlägget med gröna jackan, nämligen är den är tvåvägs så man kan öppna upp nertill om man ska sitta ner.

Och huva är ju ett måste. Dock avtagbar för den som inte gillar det.

Bakifrån. Jag bryr mig sällan om hur det ser ut från det hållet för det ser jag ju inte själv 😛 Men jag tänker att det kanske finns andra som vill veta så här har ni det (finns ju även bilder på produktsidan om ni följer länken under första bilden).

Jag har den i blått, men jackan finns även i svart, rosa, röd och vitbeige. Min svarta lite längre från tidigare säsonge har jag för mig att jag gav bort den till mamma eftersom dragkedjan kärvade, så jag vill nog ha en svart vinterjacka som täcker rumpan också. Sen om det blir den här eller kanske en längre har jag inte bestämt.

Den här är jag också sugen på. Den ser snygg ut och värmer gött om rumpa och lår. Och glöm inte att passa på nu när det är 30% rabatt på en vara. Länk täckkappa.

Hua, nu har det börjat åska här och DET gillar jag inte att somna till. Inte när Thomas inte sover hemma. Hoppas det hinner gå över tills tvättning och tandborstning är klart.
Kram på er vänner och ha en fin måndag ❤️

2 reaktioner på ”Varm i knalligt blått”

  1. Du var jättefin i den jackan och färg! Men vilken storlek valde du på den här? Och i någon kommentar på produktsidan står det att den är trång i armarna? Är det något du upplever?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *