30 procent på jackor och allt annat

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu när jag ändå sitter här vid datorn och just skrivit förra inlägget och fixar med lite annat som att beställa saker så tänkte jag passa på att lägga upp bilder på min nya kappa och sen även en ny tröja/klänning som ni också kan se på instagram (flicklouise). Men först jackan. Jag skulle ha lagt upp den flera kvällar på raken nu men varje gång så har mobilens batteri tagit slut och då blir allt mycket krångligare så har jag tänkt att jag tar det imorgon och så…ja ni fattar.

Men nu så har jag både lagt över bilderna och allt. Duktigt va? 😉 Kläderna jag tänkt visa kommer alla från Cellbes (som så ofta) och i helgen har de 30% på valfri vara (plus gratis frakt om man loggar in) på deras egen kollektion. Och många av till exempel jackorna och kapporna är deras egna och då är 30% lite extra gött i plånboken. Så här kommer min gröna kappjacka.

Använd kod 23F10 för 30% rabatt på Cellbes. Länk Cellbes

En lättviktskappa som är vad den kallas. Lätt och kappa. Som värmer lagom nu, i alla fall här nere i Skåne. Och som ni ser är den här nya grön. Jag har redan en i svart men den är en storlek större och lite för stor faktiskt, men bra om man har en tjock tröja på sig som man inte vill ta av (typ när jag fryser häcken av mig men måste gå ut och skiter i om jag ser ut som en stoppad michelingubbe). Den här tog jag i 50/52 som sitter bättre. Länk lättviktskappa.

Sorry att bilderna tappar en del i kvalitet men jag måste ta print screen på mina foton för att de ska funka att lägga upp i wordpress (vet inte vad som hänt där). Ska kolla upp det igen för sist kunde de (dvs apple samt folk i en wp grupp) inte svara. Men nu har det kommit uppdateringar så det kanske löst sig. Nåväl, tillbaka till kappan. Den är grön och den är bra. Snyggast tycker jag absolut att det är med ullkappa, men numera bor jag i Malmö och här regnar och blåser det typ konstant från oktober till april så här är det praktiska kläder som gäller.

Huva är ju mer eller mindre ett måste här så man skyddar sig mot (o)vädret. Dock är nästan alla huvor på damkläder så himla djupa. Varför? Vem har så himla stort huvud? Man ser ju inget! Men här finns i alla fall dragsko. Och så har kappan dubbeldragkedja, jag älskar dubbeldragkejdor! Man halar helt enkelt upp blixtlåset en bit när man ska sätta sig ner. Så bra!

Och med en sån ser man lite bättre iaf än en huva som hänger ner över hela ansiktet. Så det är bra. Man får fortfarande plats med rejält fluffigt hår eller en megamössa därunder.

Jag har ju en ny blå och dessutom tjockare jacka också som jag måste ta och plåta men det får bli imorgon. Men de trettio procenten gäller ju såklart på tjocka jackor också, för det är ju ditåt det bär nu.
Dags att åka till Ica nu samt hämta Thomas.
Puss o kram på er

2 reaktioner på ”30 procent på jackor och allt annat”

  1. He He, jag tycker istället att huvorna inte är tillräckligt stora. Jag har inte speciellt stort huvud, men har glasögon så vill ha en stor huva som fungerar som keps när det regnar. Och så har jag ofta håret i hästsvans, så det tar också lite plats under.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *