Vardagsklädd i svart

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej hej mitt i onsdagsbestyren. Här sitter jag och gör ”datorsaker” medans jag väntar på att Thomas ska vakna (jobbat natten när han flög hem från New York så jag bäddade ner honom) så att jag kan städa klart på ovanvåningen, sen duscha och iväg för mathandling och lite sånt innan kidsen kommer imorgon.

Så nu när jag sitter här med datorn i knät och just beställt en massa roliga (typ alvedon, fotsvampkräm och annat himla spännande) saker på meds så kikade jag runt lite på andra sidor också då jag är på jakt efter bland annat en halsduk. Och så har jag fått för mig att jag vill ha en vit jacka. Nu har jag redan väldigt många jackor men ingen vit ju. Så jag tänkte sälja av några jag har så det får plats med en vit också. Om ni behöver en vinterjacka så kika in imorgon eller fredag (jag tänkte tvätta först) så finns det iaf 4 stycken. En marinblå skepparjacka, en svart täckjacka, den lurviga underbara från förra bloppisen (nr 3)och en fodrad regnkappa som är perfekt för till exempel hundpromenader i höst och vinter när det är redigt skitväder. Kanske hittar jag någon jacka till också, men jag har svårt att släppa dem. Jag kommer väl bli som Pernilla Wahlgren som har typ en miljon jackor…

Nåväl, nu när jag ändå sitter här så tänkte jag även tipsa om en tröja. En svart vanlig vardagströja. Och ja, det blir tredje bilden med mina fejkskinn-tajts men det får ni ta. Om inte annat får ni tips på styling ( till kavaj, till röd kofta och nu vardagströja).

En svart tröja med lite struktur i tyget och dragkedjor vid sidorna. Den är varken för tunn eller för tjock utan helt lagom. Jag har 50/52 i min. Länk tröja.

Det är inte smuts på tröjan utan på Indiskas spegel (jag hade kläderna på mig när jag shoppade så jag tog bilder innan jag provade annat för den som undrar). Tröjan finns även i röd, lila och blå.

Vardagsklädd. Men jag rekommenderar inte brallorna för långa shoppingturer. Inte om man har jacka på sig som jag hade i alla fall.

Men för tillfällen där man inte rör sig bland tusen människor (Emporia) och ska klä på och av sig flera gånger så gillar jag dessa. Eftersom jag har flera par så menar jag ju det 😀
Länk tajts.

Det var dagens tips, Jag lovar att inte ha tajtsen i nästa klädtips 😉 Kram på er ❤️

3 reaktioner på ”Vardagsklädd i svart”

  1. ”Det får vi ta”?! Det är ju SÅ fint med läderleggings! Jag älskar skinnbrallor men tvekar ibland för att jag inte är lång och smal som man ”ska”. Trist med skam kring något man älskar. Jag tycker i all fall att du ska rocka på med fejkskinn-tajts. Fler skinnbyxor åt folket haha

  2. Alltid kul att se dina tips! Dock har jag gjort en kapselgarderob med 30 plagg så inget nytt får köpas. Har två jackor som fungerar till det mesta.
    Handlade porslin på Indiska på deras sista rea, så fina skålar och koppar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *