Härliga dåliga underbara julfilmer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Hej vänner. Nu är jag tillbaka i Malmö igen, sedan igår kväll faktiskt (måndag alltså). Nu blir jag här nere veckan ut och sen på måndag kväll drar jag upp till Osby igen för att hjälpa mamma på tisdag då hon ska opereras för grå starr. Men nu är jag alltså i Bunkeflostrand igen och har haft huset för mig själv igår kväll och idag, sen kommer Thomas imorgon bitti. Så jag har passat på att mysa med en julfilm. Ni vet de där filmerna som går på kanal 8 varje kväll nu fram till jul. Jag älskar dem!

Det är verkligen olika kvalitet på de där filmerna och det är en del kassa skådisar i några av filmerna, och ofta handlar de om någon som har ett bageri. För det mesta går det dåligt med bageriet och så kommer hjälpen som en skänk från ovan. I en del är det en bitchig kvinna eller man som hamnar i en liten mysig stad någonstans i Usa och som först hatar julen men som omvänds till slut och så blir de kära i nån från trakten. Så ja, det är kanske fåniga berättelser — MEN och då menar jag men….miljöerna! För en som älskar julen och allt pynt, stämningen, mysiga kläder osv ja då blir man så kär i den där filmen. För det är verkligen så himla mysigt.

Helst vill jag ju ha filmer med snö för de som utspelas i södra Usa med varmt klimat och palmer är inte den julen jag vill ha. Nej ge mig snö, Disneygranar, pynt i massor, julsånger och sånt. Och varm choklad! Det dricker de alltid i dessa filmer så gissa vem som gjorde sig en kopp ikväll? Så där har ni min kväll : soffan, filt, varm choklad och en varm känsla i magen framför en romantisk julfilm.

Jag vet inte hur och var julen kommer att firas i år, men jag vet att jag ser fram emot advent, pynt och julstämning. Och såklart fina juliga kläder. Både mysiga a la koftor, pyjamasar och sådant men också finkläderna.

Den här koftan vill jag gärna ha och jag tror att jag måste köpa den faktiskt för den funkar ju resten av hösten och vintern också, alltså inte bara vid jul. Även om den är perfekt just vid juletid. Snygg både till jeans, skinnbrallor, kjol, klänning eller vad man nu vill. En finstickad kofta som passar till det mesta med andra ord. Länk här.

Nu ska den här julprinsessan sova och drömma om en såndär romantisk jul som de har i filmerna. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Härliga dåliga underbara julfilmer”

  1. Önskar jag hade kanal 8, älskar julfilmer.

    Jo den koftan är så praktisk och fin, har den i 6 färger (2 för på dom).

    /Helene

  2. Åh, har julfilmerna redan börjat köras nu? Älskar dom, precis lagom mysiga att slötitta på!🥰
    Jag har bestämt att fira julen ensam hemma i år, det känns så befriande. Orkar inte hetsa med matlagning och sedan åka fullastad till min familj med allting. Nu har jag valt att tänka på mig och ha det lugnt och skönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *