Födelsedagar, bikinis och momjeans

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej mina fina. Allt väl med er denna måndag? 13 mars är det idag och min bror skulle ha fyllt 56 år idag så jag ska tända ett ljus för honom ikväll ❤️.
I torsdags fyllde Thomas år så då firade jag honom med frukost på sängen och vacker födelsedagssång, samt en present för det ska man ju ha på morgonen. Och resten av presenterna på kvällen med tårtan. Sen kom barnen i fredags och då firade vi honom igen, och i lördags ytterligare en gång då vi var nere i Ystad hos hans föräldrar. Så det blev firande i dagarna tre för 49 åringen. Hur ska det bli när han fyller 50?

Lite gröna prickar i ansiktet men annars är han fin. Eftersom prickarna fanns med på alla bilder jag tog så misstänker jag att de fyra tårtljusen speglar sig.

Annat som hänt sen sist? Hmm, inte så jättemycket eftersom jag fortfarande har galet ont i höfter/ländrygg/skinkorna. Kiropraktorn ska ringa mig nu i eftermiddag så får vi se vad vi kan komma fram till för det här är så in i helsike jobbigt. Det gör inte ont när jag sitter men när jag väl reser mig så krampar det och hugger så jag stånkar, stönar och ajar.

Nu när jag väl sitter på röva så passade jag på att titta efter de där mom jeansen jag skrivit om. Jag trodde ju att de var från H&M och beställde nya från dem, men det var fel. De var små i storleken och inte alls samma. Så jag kikade i mina gamla och såg att de var från Ellos. Så nu har jag beställt nya från dem och när jag ändå var inne så råkade jag se bikinis… Eftersom vis av erfarenhet vet att de roligaste badkläderna alltid tar slut så himla fort och sen är det bara svarta och murriga kvar när det väl börjar bli dags att faktiskt använda dem, så jag drog lärdom och beställde faktiskt några redan nu.

De här mom jeansen heter Kiara och länk har ni här. Jag tog stl 52 i mina så jag visar sen om de passar och hur de passar. Dessa finns i 6 färger och jag tog de på bilden som är originalblå.

Den här ljusblå bikinin med någon slags rosmöster beställde jag också. Den ser så himla fin ut. Bh-modellen finns från c till f kupa. Länk här (den håller dock på att ta slut så snabba dig om du vill beställa). Trosorna finns från 42/44 till 54/56. Länk här.

Är man mindre finns dock mönstret i en annan bh- och trosmodell i mindre storlekar. Länk bh. Länk trosa.

Och när jag väl höll på så tänkte jag att jag provar en bikinibh till. Jag menar, det är ju så härligt att prova bikinis nu när man är sådär underbart vitrosagrå i huden, håret är vackert gulfärgat med en tjusig utväxt och näsa och ögon rinner. Det är då man vill hoppa i en bikini och fotas 😉 Nåja, vad jag gör jag inte för er? För jag tänker ju att jag ska visa när plaggen väl kommer.

Den här bikinibehån tror jag att jag kommer gilla, beroende på hur brösten tar sig ut i den och om den är skön såklart. Men jag gillar färg och mönster och tänker att den blir finemang i början av sommaren när man är sådär blek, så kan jag ha den blåblommiga sen. Till den här behån kommer jag att ha helsvarta trosor, men det finns också matchande som överdelen, dock inte upp i min storlek men jag vill som sagt ändå ha helsvart underdel för den kan jag ha till flera andra bikintoppar dessutom. Länk bikinibh. Länk matchande bikinitrosa (som jag alltså inte beställt).

Jag kikade runt lite på några andra sidor också (HM, Lindex, Kappahl, Asos, Bonprix och Zalando) men tycker att just nu har Ellos de finaste bikinisarna faktiskt. Men de börjar redan ta slut som sagt så skynda fynda typ. Sen vet jag ju inte vad andra kommer få in och vad det blir för påfyllningar, men jag själv vill inte riskera att stå där utan sen så jag har gjort mitt första försök till att hitta sommarens bikini redan nu.

Tips! För att få dyraste varan (inklusive mattor) på Ellos 30% billigare kan ni använda kod 4455735. Länk till Ellos.

Nu ska jag ta mig något litet att äta för jag har inte ätit sen frukost och nu är klockan kvart över fyra så magen vrålar och det är inte dags för middag än på ett par timmar. Ha en fin kväll vänner. Kram från mig. ❤️


2 reaktioner på ”Födelsedagar, bikinis och momjeans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *