Vår betyder rosa för denna här

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M

Det är samma sak varje år — när våren kommer vill jag ha rosa kläder. Efter en vinter i svart och en del grått så längtar jag efter färg. Sen blir det förvisso ändå att jag mest använder svart även på våren och sommaren, men jag försöker att få in färgklickar också. Så jag har beställt (och fått hem, men inte visat) lila skor, väska och kavaj, samt en rosa klänning från HM.

Klänningen är jättefin i färgen och med lite solbränna så kommer den här bli finfin. Dock kanske aningens stor.
Länk till HM.

Jag gillar stråveck, det ger både klänningar och blusar ett klassiskt och snyggt snitt.
Fatta vad kallt det var om fötterna här. Isandes kallt gräs som var blött efter allt vi hållit på med i dammen. Hu! Ge oss värme nuuu!

Jag köpte min klänning för 50% på HM+ så den var ett kap för 149 kronor. Dock finns det bara stora storlekar kvar (3xl och 4 xl) LÄNK HÄR, men den finns även på andra damavdelningen upp till stl 50. Länk här.

Det var dagens rosa tips.

3 reaktioner på ”Vår betyder rosa för denna här”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *