Har klickat hem en till söt rosa sak

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M, Cellbes och Lyko

Hej på er. Ett litet snabbt tips bara om en klänning jag nyss beställt. Den är så himla söt tycker jag och ofta är det så med saker jag gillar så är det många andra också som gör det så när jag väl fått hem den, provat, fotat och ska lägga upp – ja då har varan hunnit ta slut i många storlekar. Och det suger ju. Så jag tänkte att jag lägger upp den redan nu och inkluderar hur jag tänkt styla på ett ungefär.

Mina naglar och läppar målas ofta i rött och det tycker jag går alldeles utmärkt att ha till rosa. Men om man vill köra den mer diskreta looken och ton i ton så har jag här även tagit med lack i rosa nyanser. Sen på fötterna blir det någon slags sandaler eller sandaletter. Jag tycker att det är snyggast med beige, naturfärgat skinn, guld eller rosa på tassarna. Svart funkar ju också men det blir en ganska hård kontrast. Så här kommer ett par beige sandaletter. Och så guldringar i öronen.

Det kan nog hamna ett dubbelt guldhalsband kring halsen också men det fanns ingen bra bild att lägga i collaget. Men typ ett sånt jag har från H&M kanske. Länk halsband.

Ha en finfin dag alla.
Kram och allt sånt ❤️

3 reaktioner på ”Har klickat hem en till söt rosa sak”

  1. Tack för tipset om den rosa klänningen, klickade hem den sista i min storlek! Blir perfekt till min kommande 50 års dag. satt som en smäck.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *