Valborg och bloppistid

Hej rara läsare. Har ni haft en fin första maj? Här har det mest varit lite plock och inget speciellt som hänt. Jag skjutsade iväg Thomas kl 7 i morse men igår var vi faktiskt en liten sväng vid Valborgsbrasan i Sibbarp. Dock först vid halv tio så det var inte mycket eld kvar men förvånansvärt mycket folk forfarande.

Jepp, han den där har hunnit bli ganska brun redan…Min stilige kille ❤️
Öresundsbron lyser i blått och gult.
Det var lite eld kvar där ute på vattnet så vi fick i alla fall känna röklukten och lite stämning. Nästa år hoppas jag att Thomas är ledig så kan vi planera en mysig Valborg för jag tror det är riktigt mysigt där på Sibbarb.

När vi kom hem blev det jordgubbar. Lite lyx ska det ju vara när man hälsar maj välkommen.

Det var Valborg det. Imorgon är det måndag och jag ska iväg till tandläkaren för rotfyllning så hurra för min start på veckan. Det är ångest kan jag säga. Sen när jag kommer hem tänkte jag fixa klart med min bloppis. Jag har fixat med den nu ikväll men den är inte klar, dock tänkte jag att den ska vara uppe kl 18 imorgon så välkomna att kika in då.

Kram på er och sov sött ❤️

2 reaktioner på ”Valborg och bloppistid”

  1. Hej Malin. Det ligger ett par svarta ankellånga byxor med dragkedjefickor kvar i bloppisen. Ftån Xlnt(Kappahl)

  2. Malin Sehler

    Har du några mer ankellånga svarta byxor? Jag hann inte med att handla 😞

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *