Rar klänning för sommarens kalas

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Trevlig Valborg kära ni! Jag hoppas att ni har en skön lördag med sol där ni är. Här i Bunkeflostrand är det sol men ganska kallt som det ju ofta är på Valborgsmässoafton. Thomas är ute och klipper gräset så jag vete 17 om vi hinner iväg och kolla in någon eld och sådär. Mer firande än så blir det i vilket fall som helst inte då han haft standby i 2 dagar (man väntar på om de ska ringa och skicka iväg en på jobb), och imorgon bitti vid sju är det dags att dra iväg till Los Angeles för honom. Kanske jag tar mig ett glas vin till maten, men det är det för jag ska skjutsa honom till tåget så även jag ska upp tidigt.

Sen har jag dessutom haft ont i huvudet i flera dagar och känner mig uschlig i kroppen. Termometern visade lite feber. Så kanske är det covid i kroppen då halva släkten fick det när vi sågs för 2 veckor sen. Dock har jag ingen hosta eller snuva som de har, och mitt prov visade negativt. Så jag vet inte och jag lär inte smitta i alla fall.

Därmed blir det inte att ta på kalas-stassen just idag. Men jag tänkte ändå att jag kan tipsa om en kalasfin klänning att ha i vår och sommar. Cellbes har dessutom fortfarande 25% på ett köp med kod 2216 (gäller deras eget märke). Loggar man in så är det dessutom gratis frakt vilket ju alltid uppskattas när man beställer på nätet.

Den här blå med vita blommor är himla söt. Den är luftig och skön och jag gillar att ärmarna inte slutar så högt upp då jag inte är så förtjust i mina överarmar. Klänningen har dessutom smock i ryggen så den ger en fin skärning i midjan. Länk klänning.

Ja det blir ju alltid några såna här bilder…Speciellt när det var svårt att få till några vettiga bilder där bland alla fina vitsippor. Jag kisade nämligen på nästan varenda bild. Och när man kisar ser man lätt lite sur ut också…Det var jag inte men att stå i solen ger fasen inga vackra bilder 😛

Men ni kan skippa att titta på mig och kolla in klänning och vitsippor och sånt istället 😛 För de är fina.

Klänningen finns i fyra färger och från storlek 34/36 till 62/64. Jag har 50/52. Klänningen är i viskosfiber och har inte stretch, förutom smocken i ryggen.

Eftersom jag trivs i den här och Thomas också tycker att den är fin så funderar jag på en till(den finns ju som sagt i flera färgställningar). Kanske den här blommiga med vit botten? Vi får se…Söt är den i vilket fall.

Den här klänningen får jag helt enkelt ta fram och lufta lite senare i vår, nu ikväll blir det kanske bara mysbrallor och topp.
Ha en finfin kväll nu oavsett om ni firar eller inte. Kram från mig ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *