Smärta i kvadrat och kubik

En bild från trädgården bara (texten är mest ont-gnällig så jag tänkte att ett blommande plommonträd kan vara trevligt).

Vilken dag alltså! Jag var hos tandläkaren i måndags och hon borrade och borrade, skar upp tandköttet med tandtråd och vad det mer var. Dock ska jag vidare till en specialist så det är inte klart. Det gjorde ont då och det gjorde ont igår. Men idag har det varit ännu värre med dunkande tandvärk och dessutom en sjuhelvetes huvudvärk på det.

Jag har petat i mig värktabletter hela dagen men de har inte hjälpt. Jag hade som tur var citodon på recept kvar sen tidigare så det har jag hämtat ut och tagit med en ipren så det lugnade sig lite nu ikväll.

Eftersom jag dessutom varit helt burrig i skallen och glömt ord och sådär så har jag inte orkat göra så mycket idag. Tanken var att packa bloppispaket men jag har inte varit i form för det. Förhoppningsvis blir det bra imorgon när jag ska tillbaka till tandläkaren så hon får hjälpa mig.

Är jag pigg nog så tänkte jag fota några söta klänningar också. Och skriva om lite saker jag funderat över på sistone.

Men nu en ipren till och försöka sova. Kram på er!❤️

6 reaktioner på ”Smärta i kvadrat och kubik”

  1. Hej Helene. Visst har jag tips! Jag känner som du och är inte heller bekväm med knän och överarmar så jag tror att vi trivs i liknande plagg. Jag ska kolla och återkommer med ett tipsande inlägg så du hittar något att känna dig fin i på festen ❤️

  2. Hej Louise,
    Det var så länge sen jag köpte festkläder nu och undrar om du har tips? jag har gått upp mycket i vikt senaste tiden pga knäoperation med infektion som gjort mig stillasittande och deprimerad. Nu ska jag på jobbfest, en sommarfest och jag är inte bekväm i min kropp. Har du något tips på klänning? byxa och kimono eller annat? vill inte visa mina överärmar eller knän som är det jag mest obekväm med.
    Skulle tro att jag drar stl 48 just nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *