Vågade mig upp på studsmattan

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Att vara av storlek större (om vi nu inte är krassa och säger tjock) betyder att en del saker är lite knepigare. Som att sitta i en del stolar. De skär in i höfter och lår och när det kommer till en del plaststolar är jag rädd att jag inte ens ska få ner rumpan om jag får det kanske den liksom sugs fast av vakuumeffekt liksom. En annan sak är att jag är rädd att råka ha sönder något. Som studsmattor.

De ser roliga ut men jag är rädd att braka igen och paja någons matta. Så jag har undvikit såna. Men igår klättrade jag in i Thomas barns studsmatta för att testa lite försiktigt. Jag stod mest och gungade lite för jag vågar inte ta ett skutt. Det är trist att känna sig begränsad av sin storlek och vikt, men ibland är jag nog överdrivet försiktig för nej, inget gick sönder. Varken jag eller studsmattan 😛

Det här hade jag på mig. Väldigt casual men det är så jag trivs. I klänningar också för den delen, men de är lite opraktiska när man ska ut och cykla, hoppa studsmatta eller annan aktivitet där man inte vill visa trosorna 😛

Jag tycker att det är svårt med shorts för de kryper liksom upp i grenen och hänger jättefult.I alla fall de tunna och mer fladdriga. Men med jeansshorts är det en annan femma, och de här är så himla sköna. Hur mjuka som helst. De är på rea men det börjar blii utplockat i storlekarna. Jag köpte mig ett par vita också, visar dem sen. Länk shorts.
De här bastopparna har jag i två olika storlekar. Dels 50/52 som är ganska stora och mer tshirt lösa. Och så den på bilden som är 46/48. Där hade jag just tagit på den men den töjer sig en del så nu ikväll när jag skriver är den lite lösare. De kommer alltså i 2pack. Länk toppar.

3 reaktioner på ”Vågade mig upp på studsmattan”

  1. Susanne Gustavsson

    Du ser så glad ut på bilderna – superfina kort på dig och du ser också pigg ut ❤️. Tack för all inspiration 🤗

  2. Om du vill att det ska ge träning så kan du också gå/småjogga runt på mattan istället, det blir jobbigt fast man inte tror det. 5 min hoppande motsvarar en halvtimmes snabb promenad. Men jag blir yr och får huvudvärk av hoppandet så jag går snabbt runt. Man får upp pulsen och det är det viktiga. Det är mycket skönare för lederna också tycker jag.

  3. Heja dig! Klart du ska hoppa studsmatta. Jag tycker också det är läskigt att hoppa. Snygga shorts.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *