När man tror att man gjort en bra deal…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Campadre

Godkväll mina fina. Hoppas ni har en bra helg och får njuta av värmen och sooolen. Den som varit lite sällsynt i juli, i alla fall här nere i söder. Jag åkte hem från mamma och pappa igår och då blev det en del fix och handla mat och så eftersom Thomas också varit iväg, fast på jobb. Jag var även och hämtade några paket, som min vinst från The Body Shop och ett paket från Cellbes. Samt ett paket från Campadre där jag hade beställt airpods i en söt liten blommig ask.

Lurarna var billiga så jag hade inte jättehöga förväntningar på dem, men jag tänkte att eftersom jag inte hittar mina vanliga vita så blir de här bra så länge. Fatta vad besviken jag blev när jag såg att jag beställt ett…fodral! Det var bara ett blommigt etui och inga lurar jag beställt. Det står säkert i beskrivningen, men jag såg bara bilden och där fanns ju lurar. Detta etui åkte ner i lådan och på med tejp lika snabbt som en höna skiter(jag vet inte var det uttrycket kommer ifrån men pappa brukar säga det. Skiter hönor snabbt?)

Jag tänker att jag skickar tillbaka dem och så får jag köpa några andra inne på Campadre.
* Länk till Campadre här. * Och tipslänk till nya medlemmar här.

Det FINNS ju billiga, som de här för 199 kr (ord 399) så att jag trodde det fanns lurar med i fodralet var inte helt konstigt. Så jag får kanske ta och beställa dessa istället.
Original från Apple vore ju bättre, men de kostar 1490 kr, och även om det är billigare än ord pris på 1990 kr är det lite för mycket för min gamla telefon. Men en tips för den som är på jakt efter lurar.
Eller så kanske jag ska satsa på såna med sladdar så att jag inte riskerar att slarva bort ena…139 kr (ord 199).

Jag tänkte beställa ett skal också. Kanske. Det är inget jag haft på mina två senaste mobiler men det kan ju vara bra om man råkar tappa den… Och samma igen, jag vill inte köpa nåt fancy dyrt för jag har ett gammalt skrälle till mobil. Jag vill verkligen ha en ny, men det får bli sen. När jag får råd.

Jag tänker att det ska vara ett som inte stör bilderna när jag tar selfies med kläder och så. Ett sånt här marmorliknande kanske kan funka? 119 kr (299).
Eller blommor? Jag vet inte hur mycket Louise det är dock.
Jag tänkte att jag tipsar om att de har massor av Gynning prylar på Campadre nu för den som gillar det. Det är icke min smak alls, men jag kan ju tipsa ändå 🙂

Det var dagens miss och dagens tips 😉
Kram på er!

2 reaktioner på ”När man tror att man gjort en bra deal…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *