Träffat vänner och kramats

Har ni haft en bra helg? Det har jag. För igår hade vi besök här. Det var min vän Stina och hennes sambo som hade ärenden i trakten och som kollade om vi var hemma. Det var vi så givetvis var de välkomna. Jag funderade på vad som skulle ätas och det blev enkelt men gott – viktlöksstekt kyckling med krossade vitlöktspotatis. Japp, mycket vitlök blev det 😉 Och så en avocado med räkröra som förrätt. Och lite snacks och drink när de kom.

Här var det dags för oss att skjutsa hem Stina och Hasse och jag passade på att ta en selfie. Vi har inte träffats på över ett år så vi struntade i alla regler och kramades hårt. Vi har båda fått vår första vaccinspruta (jag fick min den 7e maj och andra blir 18 juni) och stina har dessutom haft Covid, men det är ju ändå avstånd och andra restriktioner som gäller. Men eftersom båda är friska så kramades vi och det var en härlig känsla.

Innan maten tog vi oss en tur först upp till utsikten över bron. Mycket folk och jag hade glömt kameran, men det var som alltid en fantastik vy. Sen åkte vi ner till Fågeltornet som ligger i slutet av vår gata ungefär. Där kom jag på att jag kunde låna Thomas mobil, så det blev några foton trots allt. Så himla vackert och vindstilla. Det måste förevigas.

Sen hem för kycklingmiddag och efter det kladdkaka och kaffe.

Vi har inte träffats på över ett år (ett och ett halvt minst) så det har hunnit hända saker sen dess. Stina har både träffat kärleken, blivit sambo och förlovat sig. Och nu fick jag äntligen träffa Hasse 🙂

Förutom att träffa vänner så hade jag även en rar bloggläsare med dotter på besök för att köpa en klänning som aldrig kom ut i bloppisen. Hon fick även kolla igenom mina säckar med kläder jag inte hunnit lägga ut än. Det blev köp av kavajer, jeans, topp och klänning. Det här gav mersmak så jag kommer att kolla igen om ni vill komma på en ”trädgårdsbloppis”, fast med lite mer framförhållning. Men det blir snart, för jag vill verkligen sälja av eller skicka med Sellpy, skänka eller slänga så jag kan släppa alla säckar och lådor.

Idag är det mest myskläder, noll smink och småfix här hemma. Jag tror det får bli en dejt med brun-utan-sol flaskan också om en stund. För om nästan hela landet haft värme och sol i veckan så har det inte varit solningstillfällen alls här i Malmö. Vit som en mjölpåse är jag så detta ska rådas bot på.

Ha en skön kväll vänner. Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *