Mjuka lila, rosa och orange toner

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Cellbes

Hej mina vänner. Jag hoppas att ni har en fin onsdag och att det funkar liksom. Jag lade ut ett inlägg på instagram i helgen där jag berättade att jag haft huvudvärk i tre dagar samt fått någon slags eksem i ansiktet och såg också ut därefter pga värk och alla utslag. Jag kände mig otroligt tjusig. Nu har huvudvärken tack och lov gått över så jag är lite piggare som väl är. Dock har jag kvar det knottriga och torra i ansiktet. Jag vet inte om det är stress, nagellack eller vad det kan bero på. Trist är det i alla fall när jag ska ta foton för då vill man ju se pigg och fräsch ut. Oh well, det går väl över snart hoppas jag.

I helgen som gick huvudvärkade jag ju mig och så städade jag lite också, annars hände inte så mycket mer än att jag var uppe i svinottan varje dag (typ halv fem) för att skjutsa Thomas till tåget. Så jag har inget spännande att berätta så jag går istället på några mjuka gosiga plagg så får jag skriva lite annat när jag känner att jag har mer att säga 🙂

För nu har de där fina tröjorna jag beställde för ett tag sedan kommit. Och de är så himla mjuka och gosiga. Och ett annat goseplagg är min lila klänning. Det ska vara skönt mot huden, annars får det vara. Det är mitt motto 😀

Och just det, Cellbes har 30% på dyraste varan med kod F2309
De har dessutom kampanj med 20% på skor så passa på att haffa höstens stövlar, kängor och skor ( Rieker, Tamaris, Caprice, Jana med flera märken)

När jag provade klänningen tyckte jag att färgen var så himla härlig. Eftersom jag har cirka en miljon nagellack så tänkte jag att jag kanske hittar ett matchande lila nagellack i gömmorna. Och det gjorde jag. Det är från Isadora och numret är 247 (Purple passion). Tyvärr har detta utgått men ni kan säkert hitta liknande hos andra märken om ni också vill vara matchy match 🙂

Här är den jättesköna klänningen som är perfekt till vardags. Länk lilamelerad klänning

Och så har den fickor! Det måste man ju bara älska.

Här är de finfina tröjorna. Jag kunde inte välja mellan orange eller rosa så det blev en av varje. Vi hade jättebråttom när vi skulle knäppa några bilder så de blev sådär…men det får vara som det är helt enkelt. Allt måste inte vara så perfekt 🙂

Jag tog storlek 50/52 och de blev lagom. Orange tröja. Länk här.

Det blev lite extra bylsigt eftersom jag hade en tröja under då det skulle gå undan. Jag tror att själva fotosessionen där vid havet tog cirka 5 minuter och båda var stressade och sura så tja..ehm…Cerise tröja. Länk här

Här ser ni färgen ganska bra.

Nu ska den hära åka och köpa falukorv för önskemålet för middagen är min ”korvsoppa”. Det är korvgryta men eftersom både Thomas och barnen älskar själva vätskan så gör jag extra mycket, och då tycker Thomas att det är soppa och så har det blivit en grej där jag envisas med gryta och han och barnen säger soppa.
Ha en fin kväll vänner.
Kram!

4 reaktioner på ”Mjuka lila, rosa och orange toner”

  1. Vad konstigt att du hade typ samma elände. Mina utslag är bättre nu som tur är. Jag bytte märke på nagellacket, har försökt att vara mindre stressad och så smörjer jag mig(det gör jag förvisso alltid) och försökt vårda ansiktet extra. Vet inte om det är något av det(eller allt) eller annat som hjälpt. Huvudvärk i tre dagar och inga piller som hjälper är verkligen skit. Hoppas du mår bättre nu och att utslaget är borta. Kram

  2. Härliga färger på kläderna. I synnerhet den lila gillar jag!
    Så lustigt det du beskriver med huvudvärk i tre dagar och utslag i ansiktet. Jag har nämligen haft precis samma sak den här veckan. Tre dagars huvudvärk som tabletter inte riktigt lyckades ta bort. Och så ett stort rött utslag på ena kinden. Undrar om det är samma elände? Skönt att din huvudvärk släppt! Jag har inte kopplat utslaget till huvudvärken men nu blir jag lite skum … 😊 Min huvudvärk släppte igår eftermiddag. Utslaget är dock kvar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *