Första julfirandet är över och andra inväntas

Hej mina fina! Det har varit lite tyst här från mig ett tag men det har berott på lite olika saker som till exempel att jag inte mått bra med magbekymmer och annat, och sen kom barnen hit för ett par dagar sen. Så därav lite radioskugga från mig. Men några bilder från de senaste dagarna har jag ändå att visa.

När barnen kom hade vi lite mys med pepparkakor, ädelost och så varsin liten liten paket för skojs skull.

Jag hade köpt några julkulor till oss så att vi skulle ha varsin personlig att liva upp granen med. Den sockervaddsmaskinen fick Malin.
Thomas fick burgaren.
En ask pommes till Thomas.
Och jag fick mig en flaska bubbel av mig själv 😉 Först hade jag köpt ett jättesött drinkglas som jag såklart tappade i golvet så det gick i tusen bitar. Det var givetvis slut när jag skulle köpa nytt, men en flarra bubbel är ju heller aldrig fel.
Utsikten från soffan nån kväll innan barnen kom och jag var i full fart med att slå in julklappar som synes av kartongen på golvet. När jag slår in sitter jag som en fällkniv på golvet och slår in och slår in… Det tar sin tid men det är ju så kul också att göra fina paket.

Sen igår (söndag) var det dags att fira jul hos Thomas föräldrar då Oscar och Malin inte är här i jul utan åker till mamman imorgon bitti. Det är ju inte fel att få fler än en julafton heller 😀

Först åt vi julbord (jag tog inte så många bilder för jag tänkte helt enkelt inte på det) och efter det en cykeltur innan vi bjöds ner i gillestugan för kaffe, kakor och julklappsleken. Och så hade Thomas pappa hittat ett gammalt vhs band med Kalle Ankas julafton för den rätta känslan 😀
Efter mycket tjat från minstingen blev det så äntligen dags för Tomten. Inte han på bilden då för det är min goa Rudolf ❤️
Tomten och lilltomten hade många paket att dela ut.
Många av dem stod det ”Malin” på och de fick givetvis läggas i en hög då denna lilla tomte inte hade en aning om vem Malin var 😄
Här posas det i julklappskläder. Pyjamasbrallor, matchas med myssockar, hoodie och tshirt. Dessa paket fick många tummar upp, till skillnad från de TVÅ väckarklockorna denna tonåring fick, haha.

Även jag fick ett par paket. Ett par varma mjuka tofflor från svärföräldrarna och ett ljus från Malin. Så snällt.

Nu ska jag bli varm och go om fötterna. Är världens fryskyckling så varma saker uppskattas alltid.
Jag blev så glad att Malin faktiskt hade en julklapp till mig ❤️

Innan vi åkte hem fick vi även fläskstek med svål, potatis, sås och rödkål som är en dansk tradition och då Thomas pappa är från Danmark och Thomas är dansk medborgare så är det klart att vi kör på danskt. Och efter det efterrätt som är en typ av ris a la malta fast med mindre ris, mer grädde och nötter. Samt körsbärssås till. Dock inga bilder på detta heller… Men det var gott och mätta blev vi innan vi samlade ihop oss, julklappar och allt och drog hem till Bunkeflo igen.

Det känns lite som att julen är över nu trots att den inte ens börjat egentligen. Konstigt det där. Men nu är det att ladda om för den riktiga julen för den 23e drar jag upp till mamma och pappa för julfirande och sen kommer Thomas den 25e när han flugit klart och joinar oss.

Som ett bevis på att det julen inte är över så har jag ju min julkalender jag fick när jag fyllde år. Den från Ikea. Jag visste inte vad jag skulle vänta mig, skulle man typ bygga ihop delar eller nåt? Men den är faktiskt över all förväntan med god chokladpraliner, några bonuspepparkakor och även två presentkort à 50 kr/st. Så den här kalendern är definitivt värd sitt pris. Får jag ingen nästa år kommer jag köpa mig en egen for sure.

Inga platta äckelchokladbitar i utan riktiga praliner som faktiskt är goda.

Nu ska jag snart fixa mat innan det är dags för kvällens filmmys med mig och Malin i varsin koala onepiece. Har ni tur får ni bildbevis på mig i koaladräkt;)

Ha en fin kväll vänner. Kram på er ❤️

4 reaktioner på ”Första julfirandet är över och andra inväntas”

  1. Så roligt att vi får lite julfirande i förskott. Vem skulle inte vilja ha det?
    Som sagt, gulligt av Malin att komma med julklapp, det ska du vara stolt över, och det tror jag du är.
    Ha en fortsatt fin jul!🎁🔔

  2. Tack för att du delar med dig av fina julbilder med berättelse till! Alltid roligt att se.
    GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2022!!

  3. Så mysigt! Vad mycket tid och engagemang du lägger för att göra det mysigt för alla! Fint och omtänksamt!

  4. Å vad mysigt ni har det och det låter ju helt perfekt med två jular med några dagars mellanrum 🎁 Får man fråga var du har hittat de fina julgransdekorationerna? Flaskan var jättefin ☺️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *