Uppdatering om livet och så

Hej vänner. Helg igen alltså, fy vad veckorna bara drar förbi i en jäkla fart. Jag är tillbaks i Osby hos mamma några dagar, tyvärr är det de dagarna då Thomas är ledig och när jag kommer hem så sticker han iväg till New York. Sen när han kommer hem (och barnen kommer)ska jag tillbaks till Osby. Så jag ser inte mycket av honom just nu, men så får det vara ett tag för jag vill ju finnas här för både mamma och pappa. Även om jag ju saknar Thomas. Men vi har ju tiden för oss så vi får umgås mer sen.

Jag var med mamma på sjukhuset igår då hon friskförklarades från cancer. Det var så himla skönt! ❤️Och sen var vi hos pappa på sjukhuset i Hässleholm och jag tycker att han gjort framsteg. Inte så stora som han själv vill, så han är på ett jävla dåligt humör, men det kan jag förstå. Det hade jag också varit. Frustrationen att inte kunna prata ordentligt och att inte kunna gå och vara beroende av andra för mat, toa, dusch och allt. Fy fan. Så han får svära och vara på dåligt humör. För han skämtar ju faktiskt också. Han pratar mer och vi förstår bättre, även om det såklart handlar mycket om att tolka det han säger. Men det går i alla fall framåt. Även med hans högra sida av kroppen har det gått framåt. Han kan röra lite på hand och arm samt benet så det blev jag väldigt glad över. Så igår var en bra dag.

Idag (fredag kväll nu när jag skriver) så har jag och mamma varit iväg och köpt lite presenter, en ny matta, lagt dekorationer på mormor och morfars (och några släktingar till) grav och varit iväg mest hela dagen. Imorgon blir det att ta ett ryck i trädgården. Den som är pappas stolthet men nu nu hunnit bli eftersatt. Vi ska gräva upp vissna blommor, sätta ljung i krukor, klippa några buskar och sånt. Och sen åka och hälsa på papsen.

Jag sitter även och surfar lite efter klänning att ha på min 50 årsdag. För oavsett om att nästan alla mina vänner är upptagna på sitt håll och inte kan komma för att fira, så blir det ju något litet i alla fall och då kan man ju faktiskt ha en fin klänning på sig. Jag har inte riktigt bestämt mig än men det finns några jag funderar mellan förutom de jag visade några inlägg längre ner. Det kan också hända att det blir kostym. Jag vet inte riktigt. Eller så tar jag något jag har hemma. Men det är hur som helst lite kul att surfa runt efter något att klä upp mig i för det var ganska längesen och jag älskar att få klä mig fin.

Nåväl, nu är det sovdags här. Kanske jag hinner klämma dit ett melodikryss imorgon också.
Kram på er fina läsare ❤️

1 reaktion på ”Uppdatering om livet och så”

  1. Skönt att det går framåt, med små steg, men ändå framåt för din pappa!🌸Likaså att din mamma är friskförklarad, måste kännas underbart. Sån tur för din mamma att du kan finnas där för henne och pappa nu när behovet är som störst! Ha en fin helg med melodikryss och trädgård i ditt föräldrahem!🍁🍂🪴

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *