Stilren look som funkar vid många tillfällen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni mår fint denna onsdag. Själv mår jag ganska okej förutom lite trött och sådär men jag dricker en balja te som Thomas just fixat åt mig (sånt uppskattas) så jag piggnar nog till snart. För sen ska jag packa och åka upp till Osby. Imorgon ska jag nämligen hänga med mamma till sjukhuset i Kristianstad för en koll av henne och sen ska vi till andra sjukhuset i Hässleholm för att hälsa på pappa. Så det blir några besök hos honom i helgen sen också, plus ett treårskalas på söndag.

Jag har varit smart/lat/whatever och packat samma saker de gånger jag nu varit uppe hos mamma. Det vill säga jag åker hem och tvättar sen ner med det i väskan igen. Lite tråkigt kanske men å andra sidan behöver jag inte fundera så mycket. Kanske jag slänger med en klänning också den här gången. Annars är jag inne i svart-perioden igen. Det vill säga att det är myyycket svarta kläder på denna här. Jag trivs i det och jag tycker att det är snyggt. Men faktum är att jag just fick hem en röd klänning och en rödvit kofta…så helt svart är det ju inte 😉

Men här kommer några svarta plagg jag gillar och som jag känner mig fin i.

Den här kavajen är en såndär väldigt stretchig sak och kallas cardigan, fast den inte är stickad…så att…tja. Jag kallar den kavaj och den är skön utan att vara stel. Funkar lika bra till jeans som till ett par fejkskinn leggings. Länk kavaj.

Jag har storlek 50/52 i kavajen. Den finns i storlekar från 34/36 till 62/64. Under har jag ett linne från Lindex, men jag hade nog valt något lite lösare över om jag skulle ha det bland folk.

Så här ser produktbilden ut.

Här har ni mina ”skinnbrallor”. Ett par coatade leggings i polyester. Jag tycker att de sitter skönt och kasar inte ner eller så. De har lite småluddig insida och jag gillar att ha dem på mig, men jag skulle inte rekommendera dem om man tänkt gå med jacka i ett varmt köpcentrum. Been there, done that och svettades nästan ihjäl. Men till annat än varma shoppingrundor – ja. Och med tanke på att det här är mitt tredje par så ljuger jag ju icke 😀 Länk coatade leggings.

Så här ser leggingsen ut på en smalare person. De finns från storlek 34/36 till 62/64. Jag tog 54/56 i mina. Större än jag brukar alltså men märker ingen större skillnad mot 50/52, men ville testa.

Jag tycker att den här looken med kavaj och typ skinnbyxor passar både på kontor och på en aw. Vill man vara festligare så kan man ju (om man kan) sätta till ett par klackar och några snygga smycken. Sen gillar jag ju byxorna till en stickad tröja, kofta eller kanske en lång sweatshirthoodie. Och kavajen funkar som sagt var lika bra till jeans eller vad man nu gillar.

Det var dagens tips. Nu ska denna här ta en dusch och sen är det dags att packa och fixa en del annat (som att posta bloppispaket) innan jag drar.

Kram på er! ❤️

3 reaktioner på ”Stilren look som funkar vid många tillfällen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *