Två söta blommiga sommarklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu när det är försommar och vissa dagar till och med känns som riktig sommar, det vill säga det är varmt nog att sola och att gå barbent känns inte längre som att man är rädd att en isbjörn ska bita en i benet. Så fram med sommarklänningarna!

Det är väl ingen som missat att det är blommigt som gäller i år. Typ alla butiker har blommiga klänningar nu. Det är både stora och små blommor och gärna fägglatt. Och jag som vanligvis föredrar större blommor för att jag tycker att små kan se tantigt ut har fastnat för några småblommor nu. Kanske för att jag har blivit tant. Eller nej, jag känner mig inte så tantig och ser inte så tantig ut heller så njäe, jag är inte där än 😛

Till att börja med har vi här en gul klänning med stora blommor. Jag är superförtjust i den här klänningsmodellen då den har rätt längd i både kjol och ärmar. Sen är den insvängd i midjan med smock baktill så den är bra för figuren också. Länk gulblommig klänning.

Gult är vanligvis inte min färg då jag tycker att blondiner ofta försvinner i den färgen. Men med solbränna och guldiga örhängen till så tycker jag det funkar fint faktiskt.

Sen har vi då den här färgställningen. Småblommigt i ceriserosa och grönt på vit botten. Den här tycker jag jättemycket om och misstänker att den kommer bli flitigt använd i sommar. Länk ceriseblommig klänning.

Klänningarna finns i storlek 34/36 TILL 62/64. Jag själv har storlek 50/52 i både den här och den gula. Längden är cirka till knäna på mig som är 165 cm.

Man ska ju gärna se lite härlig och livglad ut på bilder så varsågoda – ett stycke livglädje. Eller väldigt fejkad sådan iofs, men ändå 😛 Och sandalerna på fötterna kan ni låtsas som att ni inte ser. Det var bråttom när bilden skulle tas så jag hann inte leta upp lämpliga skondon utan tog vad som stod närmast i uterummet. Det blev i alla fall ett par i min storlek och inte Thomas eller Oscars dojor, alltid något 😉

Det var dagens tips. Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *