Långklänning, linneskjorta och en massa annat med rabatt i helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Söndag och jag och Thomas ligger i varsin soffa med dator och iPad. Jag för att blogga och han för att kolla in manualer från Ikea. Tror jag. Vi ska i alla fall ge oss på att sätta upp rullgardiner senare i eftermiddag. Och så är det tusen andra saker(tror han kollar gräsklippare också). Det är mycket med ett hus och trädgård. Sånt jag inte hade koll på när jag bodde i lägenhet.

Om ni följer mig på instagram (flincklouise) så vet ni kanske att jag är dyngförkyld med täppt näsa och tusen nysningar. Och ännu fler som inte kommer ut och som gör att ögonen rinner och det sticks och killar i näsan. Nysningar som inte kommer ut är fasen värre än att dra av en redig nys. Sen lite feber och trötthet på det hela så är förkylningen komplett.

Med det vill jag ha sagt att vi tog en del bilder igår och på ganska många av dem ser det ut som om jag ska somna för ögonen ville liksom stänga sig. Men några ser jag vaken ut på så de tänkte jag dela med mig av för på bilderna visar jag kläder från Cellbes och de har 25% på ett köp i helgen (på deras egen kollektion) så det kan vara läge att passa på. De där andra klänningarna jag visade nyss – en gul med stora blommor och en med cerise små blommor är också med på rabatten.

Vi fotade allt som allt tre klänningar, fem överdelar och en morgonrock så jag tänkte att jag delar upp det i några inlägg. Först ut är en långklänning som jag skulle vilja ha på midsommarafton men jag kan inte behålla alla kläder, så en del får gå tillbaka till Cellbes. Så vi får väl se för den är så fin.

🌸 För 25% på ett köp från Cellbes egna kollektion i helgen, använd kod 2225.
Länk till Cellbes här.

Den här! En rosa maxiklänning som verkligen går ner till golvet på mig som drar 50/52 och är 165 hög. Den kanske hade behövt läggas upp ett par centimeter för att inte hänga ner på marken om man är ute. Här har jag den precis ovanför gräset men om midjan åker neråt lite så blir det gräskontakt. Pallar man inte lägga upp (om man är lika kort som jag och drar stor storlek) så kan man ju ha skärp till så sitter klänningen på plats liksom. Dock är det väldigt bra att den är lång-lång för ganska många kvinnor är ju längre än jag och har problem med att få till en maxiklänning utan det blir mer ovanför anklarna. Så blir det nog inte här såvida man inte är väldigt lång.

Jag trivs i den här för färgerna är glada (finare i verkligheten än på bild på hemsidan tycker jag), modellen fin och klänningen är skön att ha på sig.
Länk rosa maxiklänning.

Klänningen jag har på mig finns även i en blå färgställning som också ser fin ut. Och finns kvar i fler storlekar dessutom… Länk blå maxiklänning.

Klänningar är det som är allra roligast att köpa i klädväg tycker jag. Men jag har ju faktiskt ofta jeans på mig och behöver nya överdelar, men det är inte lika kul att leta upp tycker jag. Men nu har jag gjort ett litet ryck och testat några överdelar i alla fall. Som den här linneskjortan. Den tänkte jag att se till att använda i sommar. Ofta är jag kass med skjortor då de ska strykas och så orkar jag inte, tar på mig nån tshirt och så blir mina fina skjortor hängande. Dumt ju.

Sen ska ju linne vara lite skrynkligt ändå… 😀 Den här finns i fyra färger i storlekarna 34/36 till 62/62. Jag har 50/52 och den här kan jag faktiskt även knäppa över höfterna. Jag är ju annars så päronformad att om det passar över axlarna är det för litet över höfterna. Men den här funkar. Länk vit linneskjorta.

Det var det för nu. Fler bilder från vår senaste fotosession kommer sen.
Kram på er och ha en fin söndagseftermiddag ❤️

1 reaktion på ”Långklänning, linneskjorta och en massa annat med rabatt i helgen”

  1. Så mycket sommarfint! Skjortan! Den vita hålmönstrade tröjan och de bruna sandalerna gav lite köpsug! Du passar väldigt bra i vitt och blått!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *