Två somrigt härliga klänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Och nu ett snabbt inlägg om klänningar. Cellbes har fri frakt idag vilket ju alltid är uppskattat 🙂 Jag själv har just fått hem en beställning med kläder och däribland fanns dessa två klänningar. Det börjar fyllas på med höstkläder i flera nätbutiker men jag vägrar verkligen höst ett bra tag till känner jag. Okej, ett par hoodies har det blivit men de kan man ju ha året om 😀 Annars är det somrigt som gäller för mig. Även om det blir sommarsvart också så ÄR det ju sommarklänningar.

Den här är så himla skön! En perfekt klänning att bara slänga på för den blir inte speciellt skrynklig då den är i trikå, längden går över knäna så man behöver inte riskera att visa något man inte vill (som jag och mina lipödemknän med muffinskanter), samma sak med urringningen. Urringat är såklart snyggt, men det ska ju helst vara vid rätt tillfälle kan jag tycka. Här behöver man inte tänka på att visa för mycket av brösten. Länk grön klänning.

Jag har storlek 50/52 i den här klänningen och den finns i fyra färger. Jag brukar annars inte gilla småblommigt, men det har ändå blivit några såna klänningar i år och just den här känns inte tantig tycker jag. För småblommigt är gärna lite tantigt annars kan jag tycka. Men en kan ju ändra sig.. 😀

På tal om tanter så har jag sett den här modellen av klänning i butik, men det var den röda och den är mer prickig fast med små icke-runda prickar. Jag var på väg fram för att känna på den, samtidigt som en dam i 80-årsåldern närmade sig från andra sidan. Hon blev också förtjust i den. Dock får jag erkänna att jag väl blev lite off när jag och en tant ville ha samma klänning. Det blev inget köp, haha. Men nu blev det den gröna 😀

Här är ytterligare en klänning jag fått hem. Också den småblommig, men inte heller den känns tantig. Både jag och Thomas tyckte att den är himla söt och perfekt en varm dag. Dock är den fodrad med vitt bomullstyg både i kjol och överdel. Jag är lite inne på att klippa bort det för jag tycker inte att den är genomskinlig utan fodret. Sen blir det ju en annan stabilitet med fodret kvar så jag är lite tudelad som sagt. Jag ska ta en bild så får ni se. Men det kan som sagt hända att jag klipper bort extratyget för att få en svalare klänning till varma dagar. Länk blåblommig klänning.

1 reaktion på ”Två somrigt härliga klänningar”

  1. Hej! Hoppas du har det fint. Såg Göta kanal på bio. Jisses vad du är lik en av skådisarna. Julia Lyskova heter hon. Du måste se filmen och sexan likt de stylat hennes hår.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *