Semestern med barnen så här långt

Hej vänner. Har ni haft en skön helg? Här har det varit ganska lugnt so far. Vi åkte för att hämta barnen i fredags morse så vi var uppe redan vid sju för vi skulle fixa ärenden på Bauhaus och Biltema innan vi drog vidare till Södra Sandby där vi skulle hämta som vanligt vid klockan tio. När vi väl var klara i affärerna och skulle dra så kom Thomas på att nej men det är först klockan 15 de ska hämtas när det är semesterveckorna. Så det blev att fortsätta med andra ärenden istället. En tur till Stadium outlet, Åhléns outlet, Elgiganten, Jula, och sen tillbaks till Biltema igen.

Eftersom vi åkte tidigt och egentligen bara skulle hämta barnen efter Biltema så hade jag inte sminkat mig eller fixat håret. Extra tjusig blev jag i denna chica hatt 😀

Vi andra besöket på Biltema hade vi hunnit bli lite hungriga så Thomas bjöd på fancy middag minsann. Korv OCH räksallad, hehe. Gott!

Sedan jag introducerade räksalladen till korven blir det denna lyxkorv varje gång vi äter där.

Vi åkte hem och lämnade våra saker också och jag hann fixa till håret och sminket, samt bytte om innan vi sen gav oss iväg igen för att hämta barnen vid rätt tid. Mer om klänningen i nästa inlägg.

Malin hade med sig en massa berlocker, krokar och grejor att göra örhängen av. Thomas hade som så många andra örhänge när han var ung och cool 😀 Så nu testade vi om hålen faktiskt funkade än eller om de växt igen. Och voilá, beskåda man i nalleörhänge.

Jag och Malin lekte med filter och såhär ser jag tydligen ut som Disneykaraktär. Malin blev så himla söt på sin bild men den tar vi en annan gång när jag kanske har lov att lägga upp foton på dem 🙂

Och eftersom Oscar fyllt år och vi inte hann det förra gången så blev det att gå ut och äta den här gången istället. Han fick välja och tog ett Thai-ställe inne vid Triangeln i Malmö. Ett ganska sunkigt ställe med plaststolar och ful inredning, men maten var väldigt god. Och jag gillade tallrikarna. Så det var klart värt ett besök.

Igår blev det en sväng till Emporia där jag testade en massa klänningar på Indiska så det får ni också se sen. De har så himla mycket fint nu att jag blir tossig och vill ha allt. Eller mycket i alla fall. Och så shoppade vi loss en massa badtofflor och flipflops till halva priset på ÖB. Det blev en elektrisk potatisskalare också så slipper jag skrubba nypotatisarna (eller färskpotatis som man säger i resten av landet). Pris för medlemmar är 249 kronor så det är ett tips det också.

Nu får vi se vad som händer idag, eventuellt drar jag bort till Emporia (galleria för er som inte har koll på Malmö) för att köpa ett bodybutter samt lämna en klänning jag köpte utan att prova men som inte blev som jag tänkte. Och så blir det koll på vad vi ska hitta på resten av semestertiden med kidsen. Men mer om det sen.
Kram och ha en fin söndag vänner ❤️

2 reaktioner på ”Semestern med barnen så här långt”

  1. Med risk för att upprepa mig vill jag säga att Thomas fick inte bara en sambo utan en fin bonusmor till sina barn! Det är ingen lätt uppgift men du ser ut att hantera den smidigt och enkelt och dessutom gillar du barnen. En fullträff!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *