Två sockersöta sommarklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej vänner. Först och främst, tack för allt engagemang angående hår. Jag skrev ju om hur skadat håret kan bli under sommaren och att jag själv tänkte köra hemma-Olaplex men funderar på en salongsbehandling också. För mitt hår är snustorrt och nej jag tvättar inte det varje dag, utan varannan eller var tredje. Förutom de dagar då vi varit och badat i havet eller om jag slangat mig lite väl mycket med trädgårdsslangen och brunnsvattnet.

Så mitt hår har varit som det är nu, det vill säga torrt länge och väl så det är inte bara sommarskada. Jaja, hur som haver så får det bli en toppklippning snart så får jag se sen. Och nej, jag har inte tänkt slinga det igen på ett tag. Senast var i februari och nästa gång…tja vi får se som sagt. Det om detta för nu.

Imorse skjutsade jag iväg Thomas till tåget för vidare färd mot San Fransisco. När jag hade lämnat av honom stack jag inom Emporia för att kolla in en klänning igen som jag råkade prova igår när vi var där för att köpa present till Oscar som fyllde tonåring i tisdags och som vi kommer fira på söndag. Jag hängde undan klänningen igår och provade alltså igen idag. Och när jag kom in där idag såg jag så många fina klänningar som jag vill ha. Indiska har verkligen steppat upp nu under sommaren.

Jag tänkte visa två av de jag testade och som jag gärna vill ha. Men faktum är att det blev en annan.

Alltså, hur söt och rar är inte den här klänningen? En vadlång trikåklänning med volanger. Trots att jag köpte en annan så har jag inte släppt den här. Men igår fick jag faktiskt hem en annan klänning jag beställt. En ljusblå med volanger. Så jag måste nog ta och stryka den och se hur jag trivs i den, annars vill jag nog gärna ha den här blå. Jag har storlek xl. Länk blå klänning.

Den finns i aprikos också och den är lika fin. Snyggt till solbränna. Det är riktigt svårt att välja mellan de här två tycker jag, men jag tror det blir den blå om utifall att jag skulle köpa en klänning till…. Länk aprikos klänning.

Här ser ni längden på mig som är 165. Och skorna som blivit mina nya favoriter. Mer om dem imorgon(fredag. Det är torsdag natt nu). Och klänningen jag faktiskt köpte.

Det var dagens söta tips. Nu ska den här ta och släcka och försöka sova. Det är tyst och ingen som snarkar bredvid mig. Men jag saknar honom! Kanske inte snarkningarna, men närheten. Jag tycker helt ärligt inte om att vara ensam i ett stort hus när jag ska sova. Men nu ska jag försöka för imorgon har jag cirka en miljon saker att göra. Det ska tydligen bli mulet och inte lika varmt som dag vilket passar bra när det är en dag med röjning, städning och ärenden.

Puss och kram på er!

6 reaktioner på ”Två sockersöta sommarklänningar”

  1. Hej!
    Hur gick det med den blå klänningen med volanger som du skulle stryka? Vilken klänning var det, tro?

  2. Jättefina klänningar!
    Tycker verkligen Indiska har steppat upp vad gäller klänningar iallafall. Har utökat garderoben med en del fina klänningar därifrån =)

  3. Vad rar du är 😊 Fast jag köpte inte den, jag valde en svartvit. Men vill ha den blå också… 😊

  4. Du gjorde rätt som köpte den blå klänningen tycker jag för det är absolut en av de finaste jag sett på dig, dessutom en luftig och sval sommarklänning. Underbar!

  5. Jag håller med. Har inte hittat mycket där de senaste två åren, förutom nåt på sommaren. Men nu hittade jag mycket vilket känns kul då jag haft en lång kärlek till Indiska tidigare och visat massor här i bloggen.

  6. Måste bara säga att du passar otroligt bra i den blå klänningen,vill också testa den 😃 tycker att indiska har haft så otroligt tråkiga kläder på sista tiden,så detta ger lite hopp.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *