Två skönhetsnyheter och några äldre favoriter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kicks och Åhléns

Jag älskar smink och har alltid gjort det. Ända sedan jag var liten har jag tyckt det var kul att sminka mig, men jag hade inte makeup i skolan och så förrän i åttan tror jag det var. Så intresset har hängt med både länge och väl. Jag skrev ju häromdagen om att jag kan tänka mig att fixa till lite hängande ögonlock och sådär. Dels för att jag ser trött och tråkig ut, men också för att det faktiskt blir knepigare att sminka sig. Visst ändrar man sminkrutinerna med åldern. Det som passar en 20-nåt åring funkar oftast inte för en nästan 50åring. Man KAN ju sminka sig precis som man vill, bara man själv känner sig fin. Men nej, jag tycker inte att det funkar med samma makeup hela livet.

Favoriten i makeupväskan har alltid varit mascaran. Har man ljusa ögonfransar så blir det nog lätt så. Och det har jag! Så jag utforskar nya mascaror hela tiden i jakten på en ny och bättre. Den perfekta KAN ju dyka upp 😛 Nu har Maybelline kommit ut med en ny så jag har just beställt mig en sådan. Lash Sensational Sky High heter den.

Den här ska göra fransarna både tjockare och längre och vad jag förstått är den rejält hypad. Så pass att Kicks sålt slut på den på sin hemsida. Jag har länkat i collaget till Åhléns som också har den.

Sen har jag spanat in en annan nyhet också. Anastasias Highlighter Iced out.

En silverguldskimrande highlighter som ger dig lite extra lyster och skimmer. Nu föredrar jag lagom här. inte sådär så att hela ansiktet lyser och ser svettblankt ut. Det är icke snyggt i mina ögon, oavsett hur många influencers som kör på den looken. Nej lite här och var blir fint det för min del. Den här finns på Kicks. Länkat i collaget.

Och så vill jag gärna ha foundation från Sensai och Urban Decays Naked Palette 3. Det är inga nyheter, men jag har inte provat ändå. Mer än på handen och sådär. Så något sådant hade gärna fått dyka upp på Alla Hjärtans dag 😉 (Thomas är inte hemma då så ska jag ha får jag allt köpa själv, haha).

När jag beställde mascaran passade jag även på att klicka hem ett överlack från Seche Vite. En klassiker! Det här lacket gör att nagellacket torkar svinsnabbt och ger samtidigt en väldigt blank yta. Ett måste om man gillar att lacka naglarna och är lika otålig som jag.

Det var dagens skönhetstips från mig. Puss och kram på er ❤️

1 reaktion på ”Två skönhetsnyheter och några äldre favoriter”

  1. Åh, har den mascaran kommit till Sverige nu?! Då ska jag klicka in mig på deras hemsida och klicka hem den på en gång. Tack för tips 🙂

    Håller med smink är verkligen superkul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *