Bara ett litet fredagshej

Godkväll vänner. Jag hoppas att ni har en fin fredag. Jag själv ligger just nu i soffan och kollar nån film och sen är det nattinatt.
Thomas är i New York nu så tidigare ikväll tog jag mig en liten spa-stund. Det kan jag ju iofs göra när han är hemma också, men när man är ensam är det liksom ännu mer läge för att bara sjunka ner i ett bad och slappna av.

Jag passade på att göra ansiktsmask och hårinpackning när jag ändå låg där i badet. Med ett glas vin och musik. Skönt? O ja!
Produkterna jag använde. Masken från Body shop är djuprengörande och så skön. Och eftersom det är kallt och därmed torr luft så fick ansiktet sig lite extra vård efter masken i form av ansiktsolja från Clarins.

Nu är filmen slut här så jag ska strax gå upp och lägga mig, men ville bara säga hej till er :)’Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *