Trippar runt i träningsoverall

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Idag har det varit en åtta eller nio grader här i Malmö tror jag. Jag har inte kollat exakt, men nåt sånt. Det och sol. De tillsammans gjorde att jag inte frös ihjäl sådär som man annars gjort de senaste månaderna om. man vågat sig ut utan ytterkläder. Jag har packat in mig i jacka och vantar för jag hatar verkligen att frysa. När vi kört någonstans och Thomas barn satt sig i bilen utan ytterkläder (de vet ju att värmen kommer på) så fryser jag bara av att titta på dem. Men idag! Då kunde man vara ute en stund. Inte för att våren är här riktigt än, men här nere i söder brukar den komma tidigare än vad jag var van vid i Stockholm. Lite tidigare än Osby också för den delen. Den delen med att bo långt söderöver gillar jag verkligen.

Som så ofta var det hoodie och mjukisbrallor som har gällt idag. Jag älskar att vara bekvämt klädd. Eftersom jag har problem med knäna så måste skorna också vara sköna, så det blir mest gympaskor nuförtiden. Bekvämt är grejen.

Jackan och byxorna finns från storlek 34/36 till 62/64 så den täcker ett rejält storleksspann vilken jag tycker är så himla bra. Stora kläder som inte är kärringmodell liksom.

Länk huvjacka. Det finns två olika byxor att ha till – ett par i leggingsmodell och de med raka ben. Jag har leggingsvarianten på mig. De har brett gummiband i midjan och jag tycker att de håller in magen lite. Dock utan att klämma eller nåt sånt. Länk byxa
Här är byxorna i rak benmodell. Också de har det breda gummibandet. Det klämmer som sagt var inte åt på mig (kan ju inte tala för andra) eller korvar ihop sig till en hård slana kring midjan. Nu har jag nu bara testat den andra modellen, men jag gissar att de är samma. Länk träningsbyxa.
Ja men hur ska man variera poserandet då? 😛
Is på dammen. Jag undrar hur det gått för salamandrarna och grodorna i vinter? Hoppas de klarat sig.

Nu är det dags att kolla i kyl och frys och se vad jag ska svänga ihop till middag.
Ha en fin kväll vänner. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Trippar runt i träningsoverall”

  1. Det gick ju inte att kommentera inlägget där du undrar hur man tänker när man åker på skidsemester nu. Jag förklarar här istället. Eftersom du ställde frågan:

    Vi valde att åka på skidsemester. Bodde i stuga med medhavd mat. Stannade inte och kissade på något ställe utan de som behövde gjorde det i naturen. Åt mat på drive-in. I liften fick man åka med sitt eget sällskap.

    Frågan var hur vi tänkte? Jo, vi ville åka skidor och ha miljöombyte. Vi har inte varit på restaurang eller café på ett år. Inte inne i en klädbutik på ett år. Vi jobbar hemifrån så mycket det går. Umgås inte med släkt och vänner. Så – vi prioriterade skidåkning och frisk luft. Vi följer alla restriktioner och även då det gällde fjällsemestern så gjorde vi precis som regeringen och folkhälsomyndigheten rekommenderade.

    Vad ska vi ha dåligt samvete för?

    Ärlig fråga och vill inte provocera på något sätt. Undrar alltså bara helt ärligt.

  2. Hemma är det absolut skönast med mjukiskläder! Jag jobbar och har ofta klänning men det är svårt att hitta bekväma strumpbyxor, har du något tips när man inte har platt mage? Dom hasar ju bara ner och rullar sig. Testat från lindex och Åhléns några olika.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *