Jag blir lite sugen på ljust nu

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll vänner. Jag hoppas att ni haft en fin helg och är peppade för en ny vecka. Jag själv hade en lugn lördag där jag och Thomas kollade Melodifestivalen. Jag tyckte Charlotte Perrelli och Emil Assergård skulle gå vidare. Nu åkte Emil ur, men bra att den andra jag tyckte tog sig till finsl. Inte helt oväntat dock 😊

Idag söndag har det inte hänt så mycket mer än lite plock och städ. En ganska vanlig söndag med andra ord. Jag längtar verkligen efter att få hitta på saker nu. Åka och träffa vänner i Stockholm, dra över till Köpenhamn, bjuda hem vänner på middag- sånt man gjorde pre Corona. Nåväl, den tiden kommer om vi bara ser till att följa rekommendationerna.

Med våren i sikte och vaccin så har jag hopp. Och med våren kommer även ljusare kläder. Och svart. Alltid svart. Men som sagt, med ljusare och längre dagar blir jag även sugen på ljusare kläder. Som blått.

Som den här finstickade ljusblå tröjan. Helt vanlig men fräsch tycker jag. Länk tröja.
Jeans, linne och tröja är min vardagsuniform. Det och myskläder 😄
Den ljusa tröjan ska snart få sällskap av ett uppljusat hår tänker jag. Bort med det februarifula och fram med vårfräschet.

Ha en fin måndag vänner. Kram! ❤️

1 reaktion på ”Jag blir lite sugen på ljust nu”

  1. Det är väldigt vårfräscht med blått och våren längtar man ju efter nu 😊 Har ni varmt i Skåne? I Stockholm är det cirka +5 grader idag, riktigt skönt efter några riktigt kyliga veckor. Ha en fin måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *