Hur i hela helsike tänker folk?

Alltså, jag måste bara skriva av mig lite kring det här med att smittan ökar i Sverige och att vi kan stå inför en tredje våg. Och ÄNDÅ väljer folk att åka iväg på skidsemestrar! Hur i hela h-vete resonerar man när man tar med sig familjen och drar till fjällen på sportlovet? Samma sak med ungdomar som åker iväg för lite skidor och lite fest. Man tänker kanske inte så långt när man är ung och känner att man är så less på allt nu och vill göra något kul, men ändå – man kan inte skylla allt på ungdomligt oförstånd.

Visst ökar smittan även om det bara är en liten del som är så dumma att de tycker att det är en god idé att åka på skidsemester nu. Folk verkar ha tröttnat på att hålla avstånd, tvätta händer och andra råd vi levt med i ett år nu. För min del hoppas jag att vaccin ska få Sverige och övriga världen att leva mer. normalt igen. De som inte vill ta vaccin – jag har inte mycket att säga till dem. Var och en har rätt att vägra, så enkelt är det ju. Jag är dock i riskgrupp eftersom jag är tjock så jag kommer att ta sprutorna när det är min tur. Jag hade tagit dem även om jag inte var tjock kan jag ju tillägga.

Det var mest bara det. Nu har jag skrivit av mig lite och för den som är sugen på att debattera för och emot vaccin – sorry men du får ta det i nån grupp på facebook eller så. Jag ville bara skriva lite om vad jag själv tycker här 🙂