Trettondagsafton med popcorn och te

Godkväll vänner. Jag hoppas att ni har en fin trettondagsafton. Min egen har bestått av film, popcorn och en kopp te. Thomas är utkallad på jobb till Kina så han kommer hem först i övermorgon. Så min afton är lite ensam sådär så jag tror faktiskt att jag ska lägga mig strax. Lägga mig på min massagekudde så skuldrorna får sig en omgång. Inköpt på Biltema och helt underbar(och perfekt att ta till när Thomas inte pallar massera mig). Totalt osponsrad länk till massagedynan här.

Jag har inte så mycket nytt att komma med just nu för det händer inte sådär råmycket i mitt liv nu när det är smitta överallt. Samma som för de flesta antar jag. Det vill säga man håller sig mest hemma och umgås med bara ett fåtal personer. Jag saknar mina vänner, men det får komma sen helt enkelt. När vaccinet förhoppningsvis drivit bort coronahelvetet. För ja, jag lär ta vaccin. Och nej, jag orkar inte ha en diskussion om för och emot som jag ser överallt.

Nu mina vänner, är det dags att tvätta bort sminket och krypa till kojs. Imorgon tänkte jag tipsa om antingen mascaror, ansiktskrämer eller nagellack tror jag bestämt. Jag har inte bestämt vilket som blir först ut.
Kram alla och ha en fin onsdag ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *