Nu ska jag få reda på hemligheten!

Godkväll alla. Så var dagen slut – igen. Fy fasen vad dagarna och åren bara rusar förbi. Jag avger inte nyårslöften men jag tänker försöka ta tillvara på dagarna, åren – livet- mer än jag gjort.

För det är ofta jag funderar över vart de senaste 10-15 åren tagit vägen? Vad har jag gjort med tiden?

Jag hade kunnat slänga in ett gäng ”kloka ord” här om att livet går inte i repris bla bla. Det gör jag inte, jag ville bara berätta lite om vad som rör sig i mitt huvud. Kanske är det fler som tänker likadant?

Jag fick boken ”The Secret” i julklapp. En bok som handlar om hur man ska lära sig tänka positivt för att attrahera positiva händelser.

Jag tror att det är det den handlar om i alla fall. På baksidan står det mer mystiskt om hemligheten som gått från generation till generation genom årtusenden(man tror ju typ att jag kommer få reda på meningen med livet nu), och hur jag kommer kunna bli den jag vill.

Det låter ju jättebra. Så nu ska jag sätta igång med boken så kommer jag snart att vara vis, upplyst och kanske några snäpp lyckligare 😊 Jag återkommer när jag vet mer.

Har ni några nyårslöften? Kraaam!

1 reaktion på ”Nu ska jag få reda på hemligheten!”

  1. jag laste den for ett par ar sedan sa nu har jag svaret pa livets hemlighet… hihi. Den var faktiskt ganska intressant och relativt lattlast.
    Jag har gett migsjalv ett litet nyarslofte som jag hoppas kunna halla, jag ska minska ner pa socker och mjol. Inga forbud, men verkligen tanka ett varv extra innan jag tuggar i mig nagot och ater jag nagot som inte var sa gott som jag trodde det skulle vara ”far” jag lamna (normalt sett brukar jag glufsa i mig det anda och sedan bli sur for att det var onodigt). Lyckades faktiskt redan i helgen nar sambons systerson fyllde ar, tartan sag farligt god ut sa jag bestamde mig for att en liten bit skulle vara okej, den var dock itne speciellt god sa efter 2 skedar lamnade jag resten till sambon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *