Halva reapriset på en massa snygga plagg

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej på er vänner. Vet ni vad jag gör just nu? Jo jag sitter och kollar runt efter en fin festklänning att ha på en stor fest i Stockholm nästa vecka. Jag berättar mer om den sen, men först lite om kläder. För man vill ju vara fin när man går på kalas!

Jag har beställt och provat en, jag har ett par hemma jag funderar över och nu var jag just inne på Ellos hemsida för att kolla in en klänning jag tittat på flera gånger tidigare. Jag såg då att Ellos har 50% på reapriserna på Ellos kollektioner (oh 20% på rean på övriga märken) Och tänk, den jag vill ha finns med där, OCH i min storlek. Med rabatter kostar den nu 280 kronor istället för ordinarie 799 kronor. Jag kommer slå till och i alla fall beställa hem och prova.

Jag tänkte passa på att tipsa om lite annat jag hittat också. Jag har letat efter sånt i min storlek (mellan stl 48 och 52), men på Ellos går ju många av storlekarna från typ 36 och uppåt, så flera av plaggen finns kanske kvar även i andra storlekar. Sen finns det ju mycket mer också. Men en generell sökning blir lite too much så jag koncentrerade mig på det jag själv gillar och kan ha.

  • Använd kod 415710 för 50% på rean på Ellos egna kollektioner, och 20% på reapriset på externa märken. Länk Ellos rea.

Den här klänningen menar jag att jag funderar över att ha på festen. Rött är till för alla årstider och inte bara julen(speciellt om det är kort ärm och skirt material). Med rabatt 280 kr (ord 799). Länk röd klänning

Prickigt är hett i vår och den här har jag också haft i min inkorg flera gånger men inte klickat mig vidare. Men nu så kanske ändå…Med rabatt 149,50 kronor (Ord 499). Länk prickig klänning

Paljettklänningar är lika fint på nyår som till sommarsolbrännan. Den här ser finfin ut tycker jag. Med rabatt 279,50 kronor (ord 699). Länk paljettklänning

Spetsklänningar funkar även de året runt och svart fungerar alltid och överallt. Förutom på bröllop där man är konservativ med gamla regler kanske. Nu 239,50 kronor (ord 799). Länk spetsklänning

En omlottklänning med svart botten och orangea blommor- den här gillar jag. Ta en kofta över nu så blir den perfekt på jobbet. Länk omlottklänning. Nu 125 kr (ord 499). Länk omlottklänning.

En del älskar leopard och andra förstår inte varför man vill ha ett djurs mönster på sig. Smaken är som baken. Själv har jag kläder i både leopard, zebra och tiger. Nu 100 kr (ord 399). Länk leopardklänning.

Prickigt är stort som sagt oc det måste ju inte vara det klassiska svart och vita, för den här med svart på svart är ju också himla fin och lite mer diskret än färgade prickar. Med rabatt 209 kronor (0rd 599).
Länk svartprickigt klänning.

Ett set med kjol och kavaj är ju både klassiskt och snyggt, i like. Länk kjol(nu 75:-. Länk kavaj (Nu 279,50)

Skinn, eller fejkskinn, är också det högst aktuellt i vårens modebild. Så en kjol matchat med tjock tröja och kängor nu, kan gärna bytas till tshirt och sneakers eller kanske ballerinor i vår. Den här har fejkskinn fram och jersey baktill. Nu 104,50 kronor (ord 299). Länk svart kjol

Den här skjortan ser så snygg ut med helt lagom krage. Finns i vitt och gulrandig också, men jag vill ha en rååååsa. Nu 87,50 kronor (ord 349). Länk skjorta

Den här koftan är lika snygg till jeans som till svarta brallor eller varför inte en skinnkjol. Jag vill ha. Med rabatt 125 kronor (ord 499). Länk zebrakofta.

En tunnare jacka funkar ju nästan hela vintern här i Malmö för det är då inte speciellt kallt förutom några dagar då och då. Jag är lite delad till såna här tunna jackor (tantvarning kanske), men jag är beredd att omvärdera min åsikt. Den här kanske kan vara fin på mig? Från Ellos plus. Pris med rabatt 239,50 kronor (ord 799:-). Länk jacka.

Nu när det är så jäkla grått och trist ute är jag sugen på både rosa och rött, så varför inte en ny kappa i rosarött som lyser upp februari och mars. Pris med rabatt är så himla bra för en ullkappa – 199,50 kronor! (ord 1299). (finns i stl 48 och 52 i skrivande stund). Länk kappa.

För den som tränar så är de här både snygga och billiga. Dock bara stora storlekar kvar. Nu 119,50 kronor (ord 399). Länk löpartights.

Det finns ju givetvis andra kategorier också med halva reapriset- skor, herr, barn…Och så 20% på övriga märken. Men jag har valt bara Ellos egna kollektioner. Jag hoppas att jag skrivit ut rätt priser, men skjut mig inte om jag råkat göra något fel.
Hoppas ni gillar reatipsen.
Kram på er

4 reaktioner på ”Halva reapriset på en massa snygga plagg”

  1. Tack för att du gick via mina länkar ❤️ Och vad kul att du uppskattar mina tips. Ha en fin vecka du också. Kram

  2. Den svarta klänningen i mesh med svarta prickar är grymt snygg. Har den här hemma och älskar den faktiskt.

  3. Carina Israelsson

    Tack snälla du, så bra och uppskattat när du tipsar om kläder med direktlänkar.
    Jag gick in via dina länkar och beställde flera plagg som jag väntar på nu.
    Önskar dig en fortsatt fin vecka, kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *