Röd och blå smickrande sommarklänningar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej mina fina. Jag hoppas att ni har det bra? Här har det varit några fartfyllda dagar med barnen hos oss. Nu åker de till mamman så dröjer det 13 dagar till nästa gång. Och imorgon (alltså fredag) drar Thomas iväg till New York igen, så från full rulle till ensam i ett nafs alltså. Jag har dock hört ryktas att helgen ska bli solig och varm, jag vet inte om det stämmer men OM så tänkte jag parkera mig lite i min nya solstol och njuta.

Och om det är fint så är det klänningsdags. Nu måste jag på riktigt ta och plocka ner lådorna som står ovanpå garderoben och byta vinter mot sommar för det är lite FÖR svart just nu känner jag. Jag är sugen på färg och somrigt nu. Och omlottklänningar! Jag gillar verkligen vad de gör för figuren så därför satsar jag ofta på såna. Och som av en händelse så provade jag några för nån vecka sen när jag var på Indiska.

Den här rödblommiga är ju bara så söt. Länk klänning här

Den här finns även i en blå variant.
Här ser ni längden i storlek xl på mig som är 166 cm.

Eller varför inte en finfin blå omlott? Det är dock inte samma som den röda (som jag ju nämnde att den finns i en blå modell också). Den här har lite längre ärm, samt en liten volang nedtill.
Länk blå klänning.

Sval, skön och en bra längd för mig som inte gillar att visa mina lipödemiga knän.

Jag återkommer senare idag med ett inlägg med en liten rabattkod . En ni kan hitta på min instagram också där jag heter flincklouise.
Puss och kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *