De små jävlarna bet mig överallt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er. Jag hoppas ni haft en fin dag. Här i Bunkeflostrand har det varit fint väder men till skillnad från igår jag har mest pysslat inomhus. Tyvärr kom det några elkillar och bröt ström och wifi lite oväntat. Tre timmar är ju inte så mycket, men när jag tänkte på saker jag skulle göra under tiden Thomas och de där två höll på så bara – nej just det ja. Dammsuga – nope. Fixa till håret(med locktång) för att ta bild – nope. Blogga lite – nope. Göra mig en kopp kaffe – nope. Kolla lite tv- nope. Fy fasen vad man är elberoende ändå. Som tur var så var det i alla fall ljust ute 😀

Igår däremot var vi i trädgården i flera timmar. Thomas klippte gräs och jag rensade dammen från långa trådalger som invaderat. Så jäkla tungt det är att rensa bort det alltså! Och så plockade jag valnötter. Och en miljon äpplen som ramlat ner. Många av dem ruttna. Det är väl ok, men det sketna är att myggen gillar att vara runt ruttna äpplen tydligen så de små svinen bet mig överallt. Jag har till och med myggbett i ansiktet idag som jag är och river på titt som tätt. Jag tar xylocain för att försöka låta bli att krafsa så det går hål och kanske blir ärr.

Jag fick även några bett på armarna (och på benen genom brallorna) för det var så varmt och skönt att jag tog av jackan. Men den fick åka på igen för att slippa bli uppäten. Så myggen är en jävla pest, men vädret var underbart. Precis som idag, och förhoppningsvis imorgon. Dock var det ganska kallt på kvällen och kallare blir det ju. Så jag har beställt lite vinterkläder. Som en jacka och ett par stövlar.

Jackan är det by the way fortfarande 25% på. Cellbes har jag ju 25% på en valfri vara från deras eget sortiment. Och på jackor lönar det sig ju extra mycket då de är dyrare än(för det mesta) än till exempel ett par jeans.
Använd kod 2140. Länk till Cellbes.

Den här har jag beställt. Jag har en täckjacka sen tidigare år men den här ser fin ut med guldiga dragkejdor. Jag vet inte hur den svarta pälsen ser ut men den är avtagbar, precis som hela huvan om det skulle vara så. Jag gillar dessutom att den går in i midjan så man inte(förhoppningsvis inte) ser ut som Michelingubben. Länk svart jacka.

Jackan finns från stl 34/36 till 62/64. Jag tog 50/52 så får vi se om den funkar eller ej. Det är alltid över höfterna det skiter sig i så fall. De är en annan storlek än mina axlar…

Faktum är att jag gillar den röda också och är lite osäker nu på om jag skulle tagit den istället. Dock utan pälskant! Absolut utan pälskant för jag tycker att det svarta luddet på den röda jackan ser billigt och tacky ut. Men utan pälsen tror jag att den här är kanonfin. Sen är ju svart alltid svart förvisso….Länk röd täckjacka.

Här ser man hur den går in i midjan vilket jag tror blir jättebra. Det ska bli spännande att se. Jackan finns i grönt också. Jag själv tycker dock mest om den svarta och den här röda.

Sen har jag beställt ett par stövlar också. Jag har ingen aning om ifall de kommer funka kring mina vader dock, de jag beställde förra året och som skulle vara extra breda gjorde icke det. Men skam den som ger sig.

De här har resår på halva stöveln så en tycker ju att de bör vara ganska stretchiga. Plus att det är dragkedja så man slipper dra och slita sig illröd och svettig när man ska få på dem. De har extra bred läst och det vet jag inte hur det funkar då jag inte har speciellt breda fötter, bara vader, så det blir spännande att se. Håll tummen att de här ska funka på mig. Länk stövlar.

Nu när elen är tillbaka ska jag ta och fixa klart håret och se om jag ska ta någon bild kanske.
Ha en fin kväll alla.
Kram! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *