Tips på dagens lucka hos olika butiker

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för de flesta av företagen jag skrivit om

Nu är det ju en massa erbjudanden via julkalendrar och annat hos väldigt många kedjor och butiker och det är svårt att hålla reda på alla för man orkar ju inte klicka sig runt hela tiden. Jag har kollat in några luckor med erbjudanden jag själv tycker är väldigt bra med saker jag kan rekommendera. Antingen som julklapp till någon annan eller till dig själv.

Den här luckan nyttjade jag själv då jag köpte mig ett halsband för födelsedagspengar jag fick som skulle gå till en present. Det blev det silverfärgade för när jag strax efter midnatt skulle handla så kunde man inte välja och jag var lite rädd att de skulle ta slut. Nu ville jag ha silver, men jag var i valet och kvalet om guld och ångrar lite i efterhand att jag inte tog ett i guld också… Efterklok och allt det där. Jaja. Den här luckan är ju stängd så den kan man inte klicka hem mer, men jag ville bara visa ändå 🙂

Lucka 10 som gäller idag. Jag får erkänna att jag inte vet hur just denna luktar, men jag har haft en annan Juicy couture som folk brukade fråga mig om vilken parfym jag hade på mig. Nu är det ju alltid en smaksak med parfymer men den här är jag själv nyfiken på och önskar mig i julklapp. Länk Kicks julkalender (gäller för medlemmar)

Lucka 15. Jag vet att många hyllar olika serums men faktum är att det inte är många som imponerat på mig av de jag testat. Men den här klassikern Double serum från Clarins älskade jag. Den återfuktar och känns jättefin på huden. Nu var det flera år sen jag tyckte mig ha råd med den (den är ju dyr, även med rabatt) men då har jag för mig att jag tyckte att huden blev slätare och fick ett jäkla glow. Så om man är ute efter ett bra serum är det idé att testa det här nu till halva priset. Länk Åhléns julkalender.

Lucka 15. Även bakom bonusluckan döljer sig något jag gillar. Nämligen xlash ögonfransserum. Det här funkar men det gäller att ligga i och inte fuska. Varje kväll i 5-6 veckor ska det appliceras för att få längre ögonfransar. Så lång tid tog det i alla fall för mig. I burkarna har ni ögonserum som sitter på sånadär gummilappar. Jag har lagt min burk i kylen för en svalkande och avsvällande effekt när man har en extra svullen dag. Länk Åhlens julkalender.

Lucka 16. Escadas sommardofter (som numera kommer innan jul) brukar vara populära bland de som gillar fruktigt blommiga och söta dofter. Den här är en återkommande doft ”Taj Sunset” som numera är vegansk. Doften börjar med ”mangoaccord, som smälter in i en hjärtnot av lotus för att hedra den utsökta indiska nationalblomman. En len kokoskräm i doftens bas skapar en gourmandaspekt”. Den låter ganska härlig tycker jag. Sa jag att jag älskar parfymer? 😉 Länk Åhléns julkalender.

Lucka 17. Det här är en klassiker när det kommer till settingspray. Sminka dig och spraya sedan över ansiktet för att få makeupen att hålla längre. Enkelt och effektivt. Nu till halva priset så passa på. Länk Kicks julkalender.

Lucka 18. Den här doften ”one Million” från Paco Rabanne är så himla god. Pappa fick den här guldtackan av mig förra julen (eller förra igen?) och även Thomas har den. Även när jag inte vetat att de har den på sig så har jag reagerat och tyckt att ”åh vad du doftar gott!”. Så det kan hända att det blir en ny sånhär till pappa då han tyckte väldigt mycket om den. Länk Åhlens julkalender.

Lucka 20. En kraftfull fön är ett måste om man vill torka och eller styla håret. En fjösig tar både längre tid och ger inte lika bra resultat. Jag har inte testat den här men tänker att fönar som kostar nästan 900 i vanliga fall brukar vara bra. Länk Åhléns julkalender.

Lucka 20. Jag vet att många gillar Light blue från Dolce & Gabbana så det här är ju ett passa på tillfälle. Sen har de ju en rad andra dofter också. Länk Kicks julkalender.

Det var de skönhetsrelaterade kalendrarna. men även till exempel Ikea har en kalender. Själv har jag hittils utnyttjat 40% på en stekpanna.

Lucka 12. Jag själv älskar gosedjur och jag vet andra som också gör det…så den här luckan kommer nog att användas. Länk Ikeas julkalender

Lucka 23. Jag vill även ha nya påslakanset så det här tänkte jag också använda mig av om jag hinner. 23e är dagen innan julafton och vi ska ha julen hos oss. Även om vi inte blir så många är det ändå en del som ska fixas. Men äh, en sväng till Ikea hinner man väl alltid 😀

Andra med dagens lucka:

Cervera. Länk här

Albrekts Guld. Länk här

CDON. Länk här

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *