Juliga pyjamasar för stora och små

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och Cellbes

Jag har ju skrivit om det här förut, nämligen min förkärlek till pyjamasar och speciellt vid juletid då jag brukar köpa mig en ny nattdräkt att julmysa i. Förra året köpte jag även en likadan som min till Malin (sambons dotter) som då var 8. Igår lade jag upp den här renpyjamasen på Instagram och min vän Rebecca blev då sugen på att skaffa en till sig och en till dottern så jag tänkte att jag visar dem också. För den här rendressen finns både för små och större barn. Och för gravida för den delen.

Jag fick även en fråga om det här med att ha julpyjamasen efter jul, blir inte det konstigt? Jo kanske om man kör fullt ut med tomtar, merry xmas och liknande. Det gör dock inte jag. Jag väljer en mysig och gärna lite rolig som funkar även i vinter. För renar finns ju även i februari menar jag. Så funkar jag i alla fall. Om man nu inte är pyjamastokig så kan man ju köpa sig en med tomtar och ha varje jul istället 🙂

❤️ Idag har Lindex sista dagen med 25% på allt för medlemmar så det är ju läge att passa på. Länk till Lindex.

❤️ Även Cellbes har 25% på en order och det gäller till och med 14/12. Använd kod 2249. Länk Cellbes

Jag tycker att den här är så himla söt och var nära att köpa den, men så kom jag på att jag har en nästan likadan fast röd med brunaktiga hjärtan typ pepparkakshjärtan med glada ansikten som jag köpte förrförra julen tror jag det var. Eller förra? Köpte jag två då? Jag vetefasen. Tiden går snabbt. Länk renpyjamas.

Hur som haver så är jag nu i valet och kvalet ändå för jag får väl plats med en till…nu är det ju 25% dessutom ;P Fast jag borde inte. Men… Jag har storlek xxl i den på bilden.

Den finns i storlek 92-122 för små pojkar och flickor. Länk barnpyjamas.

Men också i storlek 128 – 158/164 för de lite större kidsen. Länk lite störrebarnpyjamas

Eftersom jag nu tvekade om den som är ganska lik min egen så blev det att jag köpte mig en sånhär rosa från Cubus istället. De har också rabatt om man köper flera pyjamasar.

Och så har jag ju den här också som jag inte hunnit testa än. En gosig flanellpyjamas. Länk flanellpyjamas.

Det var mitt tips för nu. Dags att fixa till mig och åka iväg till pappa för det blev inte av igår då mamma inte ville åka när det snöade. Idag ligger snön kvar men de har väl plogat tänker jag. Ha en fin söndag alla. Kram

1 reaktion på ”Juliga pyjamasar för stora och små”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *