Tips om ni vill rabattshoppa i helgen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för nedan listade företag

Hej kära ni. Jag hann ju inte med ett andra tipsinlägg igår och inte heller lägga upp bilder på vad jag och Thomas hittade på i torsdags. Det tog sin lilla tid på Ikea, sen handlade vi mat, sen hem och laga mat och äta den och kolla lite tv och sen var det dags att lägga sig. Men NU tänkte jag tipsa om några företag som har rabatter även i helgen. Detta är vad som gäller idag. En del har olika undantag men de står på hemsidorna så det är bara att kika där.

Själv har jag inte hunnit handla så mycket än, förutom den där kappan från Ellos. Men jag har tänkt kolla upp sneakers till mig själv, julpyjamas till mig, kanske nån klänning (också mig) och julklappar till familjen 🙂 Jag vet inte om jag hinner ut i butiker idag, annars får det bli online vilket är skönt för jag misstänker mycket folk i affärerna i helgen…

💥 MEDS 20-50%. Länk MEDS

💥 HM 20% för medlemmar. Länk HM

💥 Lindex 25% för medlemmar. 20% för icke-medlemmar. Länk Lindex

💥 Åhléns 25% på doft, hem, hudvård, hårvård. Kod SHOPPA25. Även 50% supererbjudanden. Länk Åhléns.

💥 Kicks 25% på ALLT idag(undantag se deras sida). Länk Kicks

💥 Cellbes upp till 70% på massor av varor. Länk Cellbes

💥 Hudoteket 25% på nästan hela sortimentet. Länk Hudoteket

💥 Lyko 25% på nästan allt. Länk Lyko

💥 Ellos upp till 70% på många varor. Länk Ellos

💥 Indiska 30% på hela sortimentet. Länk Indiska.

💥 NordicFeel 25-30% på nästan allt. Länk NordicFeel

💥 Stor & Liten många kampanjfynd. Länk Stor&Liten

💥 Cervera 25% på nästan allt och 10% på kampanjpriser. Länk Cervera.

💥 Bubbleroom 30% på Bubbleroom, Happy Holly, Chiara Forthi. 20% på övrigt.
Länk Bubbleroom.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *