Beställt ny kappa som jag hoppas blir bra

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Hej mina fina. Jag hoppas allt är bra med er. Här är det fint om än trött. Igår var jag och Thomas iväg på galej på kvällen. Det tänkte jag skriva om. Just nu ska jag dock fixa till mig lite innan vi drar bort till Ikea. Kanske det blir julbord beroende på hur mycket folk där är, annars ska jag i alla fall köpa en del prylar där. Men innan jag sticker och innan jag berättar om vad vi gjorde igår så tänkte jag skriva lite snabbt om Black friday. För det är ju idag och det är en massa rabatter, dock har jag inte skrivit ihop en lista om det men det tänkte jag göra för många av butikerna har ju rabatter som räcker även över helgen.

För egen del funderar jag över att beställa en Xlash till, och så lite julklappar och en klänning och vad det mer var. Men jag återkommer. Men en sak har jag beställt redan och det är en kappa från Zizzi fast via Ellos. De har 25% på det mesta, och så har de skickat ut sms och mail till oss som är medlemmar. Så jag använde en 40 procentare för kappan. För nu har jag testat så många olika svarta kappor och jag hittar ingen som funkar på mig.

Passar de upptill så är de för tajta över höfterna, eller tvärtom. Så jag har ingen som sitter riktigt bra på mig. Men nu hoppas jag att den här är vid nertill och lagom upptill. Sen är det ju praktiskt med huva på vintern för om man fixat till håret så kan det ju vara kul om frisyren inte regnar och blåser sönder (hade huva igår som tur var).

Den här har jag beställt. Jag hoppas att den är fin i verkligheten. Jag beställde som sagt med rabatt på Ellos, dock har de inte så många kvar. Länk kappa Ellos. Men den finns ju på andra ställen också om ni blir sugna på en egen 🙂

Okej, nu måste jag dra på mig kläder men jag lovar att återkomma med tips om sånt jag själv tycker är extra prisvärt lite senare ikväll. Kram på er!

1 reaktion på ”Beställt ny kappa som jag hoppas blir bra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *